Kuća Nine Badrić na Hvaru zbog koje želimo da leto večno traje

Foto: Instagram/srcreenshot

Kamena kuća kao iz snova.

Nina Badrić leto provodi na hrvatskom primorju, a trenutno boravi u Jelsi na ostrvu Hvaru, gde ima svoju kuću. Prostor je uređen u mediteranskom stilu, ali Nina je kuću kamenih zidova uredila nešto modernije.

Pevačica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila kako izgleda enterijer njenog doma na obali mora, i moramo da priznamo da bismo volele leto da provedemo u njemu.

Foto: Instagram/badrich

Na fotografiji dnevnog boravka se vidi crvena fotelja u uglu prostorije, sivi kauč, crni sto ispod kojeg je pravougaoni crveni tepih i staklena vitrina u kojoj se nalaze čaše, dok su zidovi elegantno ukrašeni slikama

Foto: Instagram/badrich

*

Foto: Instagram/badrich

Pokazala je i svoju trpezariju koja je u sklopu dnevnog boravka. Beli drveni sto sa stolicama nalazi se na tirkiznom tepihu i doprinosi mediteranskom šarmu kuće, a sa plafona visi raskošan luster.

Foto: Instagram/badrich

Nina već danima objavljuje fotografije sa Hvara, a nama ostaje samo da uživamo u činjenici da leto za nju još uvek nije gotovo.

„Knjiga, kiša, kupanje po kiši, vožnja biciklom po otoku, popodnevni snack i pjesma Zar je voljeti grijeh. Uživajte i vi gdje god da jeste“, napisala je u opisu jedne od fotografija.

***

Bonus video: Predivni Bondi bazeni na Tihom okeanu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Instagram