Fotogenični bazen u Crnoj Gori: Ođe se kupaju najlepše žene

Foto: Instagram/arianakaa_

Jedno od retkih mesta gde se kokteli i šampanjci piju u podne.

Hedonizam u punom sjaju, kupanje i sunčanje uz ispijanje skupocenog penušavog vina pored najluksuznijeg bazena – sve to vam nudi Nikki Beach.

Neprevaziđen koncept kluba na plaži u kom su stalno prisutni muzika, moda i zabava, jedno je od najpopularnijih mesta u Crnoj Gori.

Pa, zato i nije čudno što ovde svakog leta dolaze najlepše žene da uživaju.

Sa takvog jednog mesta, fotografije prosto moraju da osvanu na društvenim mrežama, pa hajde da pogledamo neke od slika popularnih žena sa ove destinacije, ali i onih manje poznatih.

Nataša Bekvalac svake godine uživa u čarima Crne Gore, pa tako ni ove godine nije preskočila omiljenu destinaciju. Kao mesto kome se stalno vraća, posetila je i Nikki Beach i podelila još jednu vrelu fotku ispred ovog bazena.

Crnogorska influenserka Tamara Vešović, svakog leta odvoji par dana da se vrati u svoju domovinu, a ni njoj ovog puta nije promakla poseta luksuznom bazenu u pomenutom kompleksu.

Ovo popularno mesto nije propustila ni modna blogerka Zorana Jovanović. Ona je svoje obožavaoce na Instagramu častila fotkom u roze bikiniju, a po tadašnjim storijima, mogli smo da vidimo da je Zorannah stvarno uživala.

Kako je Nikki Beach svetski poznat po lepoti ambijenta, jedno od retkih mesta gde se kokteli i šampanjci piju u podne, još je i fotogenično, a to najbolje možemo da vidmo na sledećim fotografijama.

***

BONUS VIDEO: Najlepša jezera Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram