Tiktokerku Saru u Mladenovcu dočekao stampedo (VIDEO)

Beba i porodica 06. okt 202013:39 > 13:43
Foto: Instagram/saratkd7

Nakon što su mediji objavili da je opština Mladenovac pozvala influenserku i popularnu tiktokerku Saru Damnjanović da petog oktobra poseti mladenovačke osnovne škole i učenicima od petog do osmog razreda odgovori na njihova pitanja, diglo se dosta bure u javnosti. Rezultat je - haos na mladenovačkom trgu.

Iako je bilo najavljeno da će Sara, inače nekadašnja obići mladenovačke osnovne škole, nakon negodovanja dela javnosti, druženje je premešteno na gradski trg. A i trg je bio tesan za gomilu osnovaca koji su je dočekali kako bi s njom napravili selfi.

Taj stampedo dece iznenadio je i organizatore, pa je gošća na kraju „evakuisana“ u opštinsku zgradu.

 

Pojedini roditelji i nastavnici ceo događaj ocenjuju kao neprimeren, a N1 piše da iz opštinskog rukovodstva demantuju da je plan bio da Damnjanović održi predavanja u školama i odbijaju da govore na tu temu.

Pročitajte još:

Za eventualne neupućene, Sara je Miss Asia Global 2019, studentkinja ekonomije, višestruka šampionka Balkana i Evrope u tekvondu i influenserka. Na TikToku je velika zvezda i bilo je jasno da će đaci biti uzbuđeni zbog druženja s njom, međutim na društvenim mrežama povela se ozbiljna polemika oko toga kakvu će lekciju Sara Damnjanović zapravo održati školarcima.

„Danas smo ovde konkretno zbog sporta. To je onako eto glavno zbog čega sam pozvana. Ja nisam influenser, nisam tiktoker, to nije nešto primarno u mom životu. Mene prate milioni ljudi, svi znaju ko sam i šta sam ja i koje rezultate imam iza sebe, tako da za sebe mogu slobodno da kažem da sam jedna od najuspešnijih ljudi ovde na našem prostoru“, rekla je Damnjanović.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram