„Saznala sam da sam trudna četiri sata pre porođaja“

Foto: Facebook/Lorna Goodings

Žena iz Velike Britanije tvrdi da je saznala da je trudna samo četiri sata pre porođaja, kada je morala da napusti žurku na kojoj je bila i odjuri u bolnicu. Ona kaže da je mislila da joj je stomak veliki zbog nadutosti.

Lorna Gudings (25) bila je ubeđena da je samo naduta, dok su lekari mislili da je njen otečeni stomak nuspojava implanta za kontracepciju.

Bila je šokirana kada je saznala da je trudna i da će se poroditi samo četiri sata pre nego što je dobila devojčicu u bolnici u Northemptonu, 1. avgusta. Beba je težila 3.6 kilograma.

„Pre nego što sam se porodila, bila sam na žurci sa prijateljima i ceo dan sam imala bolove. Postalo je toliko loše da su me prijatelji odveli u bolnicu, a lekari su mi rekli da sam trudna 38 nedelja i da se porađam. Nisam mogla da verujem“, rekla je medijima.

A woman found out she was pregnant just four hours before she gave birth.. Lorna Goodings, 25, had thought her baby…

Posted by Esan TV on Thursday, August 26, 2021

Bilo je to veliko iznenađenje za nju i njenog partnera Nika (42), koji je mehaničar. Dok se porađala, on je bio u gradu sa društvom.

„Nisam ni rekla Niku – jer sam znala da je popio previše pvia i da ne bi razumeo. Bio je to veliki šok, ali beba Dafni je jednostavno neverovatna“, rekla je.

Sada par ima dve devojčice i obe su mlađe od 13 meseci. U junu prošle godine su dobili prvu ćerku Vivijen. U oktobru 2020. je stavila kontraceptivni implant.

„Dosta sam se ugojila, ali sam znala da je to nuspojava, pa nisam mislia ništa o tome“, priča Lorna.

Pošto se borila sa neprijatnim nadutim stomakom, otišla je kod svog lekara opšte prakse.

„Rekli su mi da nastavim sa implantom i mislili su da je to možda samo zadržavanje vode, pa su mi rekli da pokušam da smršam“, kaže.

Lorna je tada počela da posti i vežba kako bi pokušala da smrša po savetu lekara, ali sve je bilo uzaludno.

„Išla sam na duge šetnje i aktivno pokušavala da smršam u nadi da će to pomoći s nelagodom. Nisam mislila da sam trudna jer sam znala kakav je osećaj bio dok sam nosila Vivijen“, rekla je.

Lorna je na dan porođaja uradila test trudnoće – ali rezultat je bio negativan.

„Ceo dan sam imala bolove i činilo se kao da su kontrakcije, pa sam uradila test trudnoće, ali je bio negativan. Međutim bol je postajao sve jači i bio je toliko jak da sam jedva mogla da govorim“, priča.

Porođala se samo četiri sata.

„Osetila sam talas ljubavi čim sam je uzela u naručje. Ali i dalje sam bio u velikom stanju šoka“, priznaje Lorna.

***

Bonus video: Dan majke trojki

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram