Poznate žene koje su dobile decu posle pedesete

Beba i porodica 19. maj 202120:51 > 20. maj 2021 08:11
Brigit Nilsen
Foto: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supermodel Naomi Kempbel iznenadila je svoje pratioce na Instagramu kad je juče objavila da je u 50. godini postala majka devojčice.

„Prelepo malo čudo me izabralo za svoju majku. Počašćena sam što imam tu slatku dušu u svom životu“, napisala je slavna manekenka na svojoj društvenoj mreži uz fotografiju bebinih stopala u svojim rukama.

Još uvek nije poznato je li Naomi Kempbel sama rodila dete ili je koristila usluge surogat majke da bi ostvarila ovaj cilj. Ali, sigurno je da nije jedina žena koja je postala majka nakon 50. godine, podseća Zadovoljna.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Žene sve češće žele da se obrazuju, izgrade karijeru i finansijski osiguraju pre nego što postanu majke, pa više nije čudo da to ostvare u četrdesetim ili pedesetim godinama života.

Američka pevačica Dženet Džekson je rodila svoje prvo dete sa 50. godina, dok je glumica i manekenka Brižit Nilsen toliko žarko želela peto dete, da je nekoliko puta pokušava da zatrudni uz pomoć veštačke oplodnje. Upornost se isplatila, te je rodila kćericu Fridu u 54. godini života.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram