Znaci kojima Jupiter u Ribama menja život iz korena

The Girl with the Dragon Tattoo
Foto: Snap Stills / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jupiter, planeta sreće, optimizma i ekspanzije, 29. decembra ušao je u znak spiritualnih, kreativnih Riba koje same po sebi predstavlju veru, duhovnost i spiritualizam. U ovom znaku svi njegovi kvaliteti dolaze do punog izražaja, te će njegov uticaj biti trostruko jači no u Vodoliji, piše astrolog Vukašin Stošić za Zadovoljna.rs.

Uz jasan cilj i viziju možemo tokom prvih šest meseci 2022. godine preporoditi svoj život iz korena. Motivacija se sada crpi iz dubine duše, sasvim otvoreno i iskreno. Ne ustručavajte se da kažete ili uradite sve što vam je na duši, jer ukoliko u nešto što radite ne verujete, to ne može ni upola biti dobro kako očekujete.

Njegov uticaj u najjačoj i najintezivnoj meri osetiće ovi zodijački znaci.

Ribe

Ribe se bude iz zimskog sna i postaju pune energije, velikodušnosti, optimizma i stvaralačkih sposobnosti koji im u praktične svrhe može značajno koristiti. Definitivno im dolaze brojne šanse, ali i preterivanja, te bi trebalo da pripaze na ishranu i rekreaciju, jer im u ovom periodu kad su praznici iza nas, može doći koji kilogram više. Pratiće ih osećaj samopouzdanja i motivacije u koji god projekat da zađu, ali treba pažljivo da provere da li su im očekivanja i sposobnosti realni pre no što se upuste u nešto iz čega mogu sasvim uspešno isplivati. Od njih se traži da budu mudri i određeniji u željama i nastojanjima. Svima će se naći pri ruci, ostvarivaće lakše kontakte i zračiti pozitivnom energijom što im može značiti kako u profesionalnom, tako i u emotivnom smislu.

Devica

Device mogu ostvariti vrlo značajan ortakluk ili poslovnu ponudu kroz ugovor koji će potpuno promeniti tok njihove karijere i poslovanja. Postaju tražene, pa će vrlo lako naići na podršku ljudi koji će proširiti njihove vidike. Treba što više da se eksponiraju i ističu. Slede im dobri saveti, materijalna i profesionalna pomoć uticajnih ljudi, a takođe mogu upoznati i budućeg partnera, ali ipak treba da budu obazrivi, jer partner možda nije tako divan kakvim se predstavlja.

Strelac

Strlčevima se smeši harmonija u kući u narednom periodu, kao i skladniji porodični odnosi sa daleko više mira, zadovoljstva i optimizma. Sreća ih takođe može pratiti u privatnom poslovanju kroz finansijsku pomoć i podršku roditelja i porodice. Stoji mogućnost selidbe, kao i kupovine nekretnine, ali i izuzetan oprez se savetuje pri zaduživanju ili većim transakcijama, te dobro proveriti da li su svi uslovi i pogodnosti onakvi kakvima se čine na prvi pogled.

Blizanci

Blizancima se smeši uspon u karijeri, kao i sjajni potencijali za lični napredak i razvoj ukoliko prevaziđu svoj iracionalni strah od neuspeha. Sada se mogu lakše izboriti sa svim preprekama na svom poslovnom putu uz pomoć i podršku vrlo uticajne i moćne figure što može biti upravo vaš šef ili nadređeni, koji od vas očekuje potpunu predanost i odgovornost. Ostanite istrajni i dosledni svojim snovima, nema sumnje da vam ubrzo sledi povod za slavlje.

***

Bonus video: Joga vežbe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram