Počinje pomračenje krvavog Meseca – šta da uradite da izbegnete nesreću

Horoskop
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Za neke znakove ovo pomračenje može biti opasno.

Pomračenje Meseca u znaku Biku 8. novembra 2022. donosi velike promene, i zato pazite šta govorite i kako se ponašate.

Pripremite se za dramatične promene jer danas počinje pomračenje Meseca, koje će preokrenuti živote mnogih horoskopskih znakova. Pomračenje se biti u vrhuncu u dva popodne, ali posledice će se osećati ceo dan.

Ovan

Ovnovi bi u ovom razdoblju trebalo najviše da brinu o sebi, tuga i neraspoloženje su naglašeni. Srećom, ovaj osećaj neće dugo trajati. Sada je najnepovoljniji trenutak za bilo kakve transakcije nekretninama, i zato ih je bolje odložiti.

Bik

Za Bikove će ovo pomračenje biti opasno po zdravlje, pratite stanje i posavetujte se s lekarom. Ako razmišljate o podizanju kredita, pričekajte barem nedelju dana. Vrlo brzo ćete se predomisliti i požalićete.

Blizanci

Blizanci bi trebalo da se pobrinu za svoju ušteđevinu. Sada nije pravo vreme za ulaganje, budite oprezni! Mogući su nesporazumi s prijateljima, pokušajte da izbegavate osetljive teme jer svađa može eskalirati i trajno narušiti odnos.

Rak

Za Rakove ovo pomračenje može da se odrazi na karijeru. Moguća je žestoka rasprava sa šefom koja će završiti prekidom radnog odnosa. Ako nemate drugu opciju, nemojte ni slučajno tražiti povišicu.

Lav

Za Lavove ovo pomračenje će uticati na porodicu. Pokušajte da se suzdržati od negativnih komentara kako ne biste izazvali sukob. Budite oprezni s novim ljudima u svom okruženju, neki pokušavaju da vam „stanu na žulj“.

Devica

Za Devicu ovo pomračenje može biti opasno. Budite oprezni u vožnji i odložite sve rizične aktivnosti. Izbegavajte i rizične finansijske transakcije, potrošićete ne samo svoj novac nego i novac dragih ljudi.

Vaga

Pomračenje će izbaciti na površinu najbolnija sećanja i veliku tugu, morate da se bori da vas te loše emocije ne savladaju. Partner je zabrinut za sopstveno zdravlje i od vas očekuje podršku i utehu. Budite na visini zadatka.

Škorpije

Škorpije se u ovom periodu mogu suočiti sa zdravstvenim problemima. Obucite se toplo, idite da spavate na vreme i manje se stresirajte. Za vreme pomračenja ljudi koji vas ne vole radiće na tome da vas degradiraju, širom otvorite oči i uši.

Strelac

Ono na šta se trenutno isplati da trošite energiju je kreativan rad. Iznosićete nove i zanimljive ideje. Zapišite sve na papir, profitiraćete od ovih ideja u budućnosti.

Jarac

Jarčevi mogu da imaju nesporazume s majkom ili starijim članom porodice. Moguće su promene na poslu, najverovatnije nabolje, iako se na prvu ne čini tako. Nemojte da  kupujete nekretnine niti da renovirate stan, dolazi finansijski povoljnije vreme.

Vodolija

Vodolije će se u vreme pomračenja osećati nemoćno, a to će trajati sledećih nekoliko dana. Pazite na svoje zdravlje i imunitet, uzimajte suplemente. Ako vam se ukaže prilika za putovanje, svakako je iskoristite.

Ribe

Ribe su fokusirane na novac. Neke  Ribe će u ovom periodu dobiti nasledstvo. Dobitak može doći od partnera, na primer, poveća će mu se plata ili će pronaći bolje plaćen posao, prenosi Story.hr.

***

BONUS VIDEO: Retko pomračenja krvavog Meseca spektakularni astronomski fenomen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram