Stiže totalno pomračenje Meseca i nikome neće biti lako

Foto: Andrew Darrington / Alamy / Profimedia, Scott Griessel / Panthermedia / Profimedia

Nekim znacima je najbolje da prespavaju ovaj period.

Pomračenje punog Meseca u Biku koje će se dogoditi 8. novembra imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka, a astrolozi tvrde da je ovo momenat koji će biti ključan okidač za sudbonosna dešavanja.

Ovan

Kada pomračenje Meseca padne u drugu kuću novca, samopoštovanja i vrednosti, tada je idealno vreme da sagledate ne samo svoju materijalnu imovinu već i nematerijalne stvari koje imaju veliku težinu za vas. Bilo da se radi o prijateljstvima ili vašem osećaju mira  – razmislite o oblastima vašeg života koje imaju najviše smisla. Sada je pravo vreme da urežete svoj put ka uspehu. Na ljubavnom planu očekuju vas sitne rasprave sa partnerom, ali ništa što se ne može rešiti.

Bik

Ovo pomračenje vam daje potpunu dozvolu da se tokom večeri fokusirate samo na sebe. Pun Mesec i pomračenje u vašem znaku daju vam svu kosmičku municiju koja vam je potrebna da u potpunosti ispitate stanje svog života. Ako niste autentični i verni sebi, pun Mesec će vas izvući iz mraka i pokazati vam put kojim treba da idete kako biste bili zadovoljni sobom. U redu je iskoristiti ovu priliku da još jednom razmislite o potezima koje ste doneli u skorijoj prošlosti. Sada je vreme da se pozabavite poslom, a prve velike rezultate videćete već početkom decembra.

Blizanci

Vaša 12. kuća podsvesti biće na najjačem udaru ovog pomračenja. Ovo može zvučati zastrašujuće jer duo punog Meseca i pomračenja Meseca izvlači na površinu sva osećanja koja ste pokušali da potisnete. Iskoristite 8. novembar da pustite sve svoje zadržane emocije, tako da možete da krenete napred osećajući se lakšim. Preokret i promene koje osećate nisu proizvod vaših spoljašnjih okolnosti, jer je vaša transformacija unutrašnja. Što se tiče ljubavne sfere, obratite pažnju na telefon svog partnera, jer možete vidite nešto što vam se neće dopasti.

Rak

Pun Mesec vam daje priliku da poboljšate svoje komunikacijske veštine i učvrstite odnos sa bliskim prijateljima. Pažljivo birajte kome ćete otvoriti svoje srce, jer postoje ljudi u vašem okruženju koji su spremni samo da vas iskoriste. Ovaj period u vama može da probudi i  samouverenu, uspešnu i nezavisnu stranu, pa koristite tu sliku kao inspiraciju da preuzmete kontrolu i hrabro krenete u buduće interakcije.

Lav

Pun Mesec pada u vašu desetu kuću karijere, i otvara vam nove radne pozicije i povećanje plate. A ako ostajete na istom radnom mestu, razmislite o načinima na koje biste mogli da poboljšate svoj odnos sa kolegama. Ovaj period pored novčanog prihoda donosi vam i zanimljivu osobu iz prošlosti koju ste nekada smatrali prijateljem, sada možete da ga gledate drugim očima.

Devica

Novembarski puni Mesec nalazi se u vašoj devetoj kući putovanja i filozofije, podstičući vas da proširite svoje fizičke i mentalne horizonte. Ako niste planirali jesenji beg, ovo je znak da spakujete kofere i odete negde sami i sa svojim mislima jer vam je preko potreban psihički odmor. Iako je iza vas bilo dosta stresnih i tenzičnih perioda, sada je pravo vreme da se opustite i uživate. Ali, ovo svakako nije idealno vreme za ljubav.

Vaga

Pun Mesec od vas traži da otvorite karte prema samom sebi i još jednom preispitate svoje postupke prema drugim ljudima. Biti otvoren i iskren je siguran način jačanja i ulaganja u vaše veze, ali kako put Mesec utiče na vaš horoskopski znak u negativnom aspektu, osećaj nervoze i nesigurnosti je tu da vas podseti da ne zavisi sve i uvek isključivo od vas. Vreme je da usporite i izvinite se ljudima koje ste povredili u poslednje vreme.

Škorpija

Pomračenje Meseca utiče na vaš ljubavni život, pa budite na oprezu sa partnerom. Možda to nije dramatičan događaj, ali sa dvostrukom snagom punog Meseca i potpunog pomračenja Meseca, treba da budete na oprezu i reagujete promišljeno. Imajte na umu da sve odluke koje donesete bez prethodnog razmišljanja, loše će se odraziti na vas. Ovo pomračenje može potpuno da preokrene vaš sadašnji tok života i zato pre nego što donesete bilo kakve odluke, dva puta razmislite.

Strelac

Pun Mesec se nalazi u vašoj šestoj kući dnevne rutine, podsećajući vas da su vaše navike te koje postavljaju osnovu za neuspeh. Ukoliko ne promenite odnos prema drugim ljudima, naročito prema vašim šefovima, situacija iz dana u dan može da bude gora, a na kraju može da eskalira i otkazom. Nije vreme za donošenje većih odluka, jer sve što sada krenete da radite – loše će se odraziti u vašoj budućnosti.

Jarac

Pun Mesec vam donosi melanholiju, tugu i derepsiju. Ali, ne budite očajni jer sve ovo kratko traje i već oko 10. novembra, izaći ćete kao pobednik. Ne tako sjajna situacija vas čeka i u vašem ljubavnom životu. Česte svađe i problemi sa partnerom su nešto što je nemoguće izbeći, zato i nije loše ako odlučite da se na jedan period izolujete od svih i budete samo u svojim mislima.

Vodolija

Pun Mesec je u vašoj četvrtoj kući domaćinstva, što donosi rasprave sa članovima porodice, najčešće sa decom. Ovaj period je dobar da odvojite malo vremena da razmislite kako možete da rešite probleme koji vladaju u vašoj porodici jednom zauvek. Svađe i neslaganje su deo vaše svakodnevice, ali potrudite se da ih bude što manje. Krajem meseca vas može iznenaditi neka osoba iz inostranstva,

Ribe

Novembarsko pomračenje je u vašoj trećoj kući komunikacije, pa budite obazrivi u međuljudskim odnosima. Ovo je jedan od gorih perioda za vas u ovoj godini, ali ne birinite, jer početkom sledeće godine, pred vama su srećna dešavanja. Sada morate da se strpite i napordno radite, kako biste kasnije uživali u plodovima vašeg rada. Ni ljubavna situacija vam nije sjajna, ali posle svake kiše dođe duga, pa će tako biti i kod vas, prenosi Hypebae.

***

BONUS VIDEO: Horoskop i pomračenje Meseca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram