Tri horoskopska znaka koja ovog leta čeka haotičan raskid

Foto: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Retrogradni Saturn već planira nove ljubavi.

Retrogradni Saturn počeo je 4. juna 2022. i tu se karma vraća kući a romanse se pobeđuju pokretom ruke. Da, ovo je pravi tranzit za nestabilne veze koje su na ivici kraja.

Za tri horoskopska znaka retrogradni Saturn znači da je vreme za raskid i prekid veze. A od 4. juna 2022. stvari su počele da se raspliću.

Ako ste jedan od njih, imaćete izbor: popraviti svoju vezu ili gledati kako se kvari jer retrogradni Saturn želi stvari da raščisti na ovaj ili onaj način.Gotovo je ili srećno na putu ka oporavku.

Ne postoje sive zone sa retrogradnim Saturnom, samo crno ili belo. Ljubavne afere naglo se prekidaju tokom retrogradnog Saturna, a ljubavni životi koji posustaju možda će danas doživeti poslednji dah.

I dok ovo nije nužno najava neuspeha, to je upozorenje za one koji ljubav shvataju manje nego ozbiljno: nemojte slomiti nečije srce.

Jedna strana odluči da je gotovo, a druga strana samo mora da prihvati to, obično u suzama, uvek u bolu. Niko ne želi da bude u nezdravoj romantičnoj vezi. Iako to nije srećna stvar, možda će biti neophodna. Srećno svima.

Ovan

Oh, ne želite samo da raskinete tokom retrogradnog Saturna. Raskinuli ste već, u sebi ste sve rešili.

Kakva je poenta da se motate okolo, pokušavajući da učinite da nešto funkcioniše za šta mislite da je nepopravljivo.

Jedini problem ovde je kako ćete zaista raskinuti sa svojim partnerom. Vi zapravo ne govorite ništa i ne kažete im da je gotovo.

Pasivno-agresivno se upuštate u vezu sa nekim drugim i dopuštate svom partneru da sam sazna. To će ih naučiti, zar ne? Mmm…ne.

Zavaravate se govoreći sebi da je to jedini način na koji će ‘shvatiti poentu’. Ali sve što na kraju uradite je da nekoga povredite, a to je upravo ono što ne želite da radite tokom retrogradnog Saturna, planete karmičke odmazde.

Dakle, učinite šta ste rešili ali samo znajte da ako povredite nekoga koga ste nekada voleli samo zato što se niste usudili da mu kažete sve u lice, onda ćete videti mnogo drugačiji kraj ovoga nego što ste planirali.

Blizanci

Volite da se pretvarate da ste sjajan komunikator, a ta slika je u redu sve dok, naravno, ne dođe vreme za stvarnu komunikaciju. Onda bi radije samo ćutali.

Neka se potrude da vas shvate, zar ne? Izgubili ste taj osećaj ljubavi prema osobi sa kojom ste trenutno povezani.

Umesto da im kažete da ste toliko van priče u ovoj vezi, vi samo pustite da se pozabave vašim odsustvom i razmišljaju o tome.

Vi ste u sebi već otišli, a oni neka se snalaze i shvate sami. Loše je to, loše…

Retrogradni Saturn već planira vašu sledeću vezu; kao da prethodna nikada nije ni postojala.

Nemate savesti što se tiče ovog vašeg bivšeg, zbog čega izričito nećete da razgovarate sa njim licem u lice.

Sve se vrti oko toga kako pobegnete od svoje veze, ostavljajući drugu osobu da se brine sama za sebe.

Tišina je zlatna, ali u vašem slučaju, Blizanci, tišina je zlo.

Rak

Kada odlučite da raskinete sa nekim, ne možete da se zaustavite. I to je ono što će se desiti vama i osobi sa kojom ste tokom prvih stadijuma retrogradnog Saturna.

Svoja osećanja opravdavate brojnim primerima zašto bi trebalo da raskinete sa ovom osobom koja vam se sada čini potpuno nepoznatom.

Apsolutno zaboravljate da i oni mogu imati osećanja. Ali ne, vaše odluke su jednostrane. Ono što odlučujete je kako će to ići, bez obzira koliko je vaš partner šokiran ili iznenađen vašom odlukom.

A evo šta će se desiti: biće iznenađeni. Nisu imali pojma da želite da raskinete, niste davali nikakve signale da nešto ne štima, i to ih ubija.

Zaista je tako. Spremni su da se više trude za vas, rade šta želite i daju vam ono što vam treba, ali vi ste im zatvorili gvozdenu kapiju.

Niko neće proći, kako kažete u sebi. Odlučili ste se: ova veza je završena. Nema više pitanja u ovom trenutku, piše Luftika.

***

Bonus video: Joga vežbe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram