Šest horoskopskih znakova koji će ovog leta naći ljubav

Foto: Shutterstock

Lav će upoznati nekoga zbog koga će poželeti da raskine vezu i sasvim promeni život, a Jarac krajem jula početkom avgusta mora da pazi da ne propusti ljubav svog života.

1. Ovan
Ovog leta zvezde su na vašoj strani i dobićete ono za čime vam srce žudi. Neće biti ljubavi na prvi pogled, ali neko bi mogao da vas zavede tokom jula ili krajem avgusta. Prepustite se jer je prava ljubav napokon stigla, piše 24sata.hr. 

2. Lav
Ako ste mislili da ste već pronašli ljubav svog života, razmislite ponovo, jer susret tokom jula može da okrene vaš svet naglavačke. Neki će zbog toga ozbiljno razmisliti i o promeni partnera.

POGLEDAJTE JOŠ:

3. Devica
Nakon dugog jula tokom kojeg ćete uživati u svemu što leto pruža, početkom sledećeg meseca vaše srce bi moglo da ubrza svoj ritam.

U avgustu vas čeka ljubav na prvi pogled. Nemojte da se bojite avanture.

4. Vaga
Ovo ljeto će za vas biti jako strastveno. Slučajan susret u julu ili krajem avgusta mogao bi da vam promeni život.

Verovatno ćete vi napraviti prvi korak, a stvari će vrlo brzo izmaći kontroli i naći ćete se u vrtlogu strasti. Nemojte se bojati da započnete ozbiljnu vezu.

5. Jarac
Krajem jula i početkom avgusta postoji velika šansa da ćete upoznati nekoga posebnog. Tokom tog razdoblja držite oči otvorenima kako ne bi propustili priliku za ljubav svog života.

Ovaj susret uneće velike promene u vaš život i vi ćete u tome istinski uživati.

6. Vodolija
U početku vam neće biti jasno šta vas to tačno privlači kod nekoga koga ćete upoznati između 11. i 15. jula, ali brzo ćete postati sasvim opsednuti svojom novom ljubavi.

 

BONUS VIDEO Iheb je na Exit došao čak iz Tunisa: Kod nas je lokdaun

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram