Pun Mesec u Lavu kreće danas i tri znaka će doživeti sudbinske promene

Foto: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

. Saznajte da li ste jedan od znakova Zodijaka na koje pozitivno utiče pun Mesec u februaru.

Nakon punog Meseca u Raku prošlog meseca, potpuno je razumljivo ako vam je potrebna pauza. Srećom, februarski pun snežni Mesec, koji ulepšava nebo od 5. februara u grandioznom Lavu, podseća da treba da se smirimo.

Intenzivna lunarna energija skreće pažnju na naše kreativne projekte. Za horoskopske znakove na koje najmanje utiče februarski pun Mesec, ova lunacija stavlja manji pritisak na karijeru i više na prepuštanja jednostavnim zadovoljstvima.

Prema rečima astrološkinje Ejmi Trip, ova lunacija je usmerena na dobru zabavu. Saznajte da li ste jedan od znakova Zodijaka na koje pozitivno utiče pun Mesec u februaru.

Ovan

Pun mesec u Lavu osvetljava vaše strasti, Ovne. Ovo je prelep trenutak da se usredsredite na sva pitanja u vezi sa vašim ljubavnim odnosima. Vreme je da odete na dejt ili pozovete nekoga na ljubavni sastanak. Samo razmislite pre nego što bilo šta odlučite. Proverite da li su vaše vrednosti u skladu s onime u šta veruje vaša simpatija, pre nego što otvorite svoje srce.

Blizanci

Ova lunacija vam donosi prosvetljenja. Učenje novih stvari će vam ići od ruke pod ovim punim Mesecom. Nastavite gde ste stali s knjigom ili posetite muzej — šta god da treba da uradite da biste podstakli svoju radoznalost. Duboko zaronite u istraživanje ili dokumentarne filmove koje ste želeli da gladate. Ispostaviće se da je aktiviranje vašeg uma put do ostvarenja važnih životnih ciljeva.

Vaga

Vaš društveni život trenutno je na vrhuncu – i savršeno je vreme da izrazite svoju ljubav i obožavanje prijateljima i porodici. Povezivanje je važno za vas ovog punog Meseca i može vam doneti neočekivane koristi. Ako stupite u kontakt s zaboravljenim prijateljima, može doći do važnog pomaka u nekom životnom polju koje vam je izuzetno važno. Takođe, daleki rođaci možda imaju nešto da vam saopšte, piše Bustle.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram