Pomračenje Sunca napraviće haos u životu svakog znaka

Foto: Max4e Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

Australijska astrološkinja je najavila promene koje očekuju svaki znak Zodijaka zbog pomračenja Sunca u subotu. Ovo je poslednje pomračenje Sunca 2021. godine i u astrološkom smisli donosi emocionalno oslobađanje, nove početke i jasnoću o našem novom pravcu u životu.

Rouz Smit, astrološkinja, kaže da možemo očekivati iznenadne i velike emocionalne promene i uzbudljive nove avanture.

Sezona je Strelca, koji je velikodušan, voli zabavu, putovanja, istraživanja i avanture – a sa pomračenjem Sunca takve energije se pojačavaju.

„Ljudi bi trebalo da se osećaju bolje, a naši umovi i emocije bi trebalo da budu jasniji kako bismo mogli da shvatamo u kom pravcu treba da idemo“, rekla je ona za Daily Mail.

Evo šta će pomračenje Sunca doneti svakom znaku, prema astrološkinji Rouz Smit.

Ovan

Pomračenje Meseca u Biku može imati dalekosežne efekte na vaš novac, imovinu i sistem vrednosti. Sada nije vreme da rizikujete, a još je važnije da budete finansijski odgovorni. Preduzmite korake da obezbedite svoje dragocenosti i novac. Takođe, stvari koje cenite mogu da se promene, a prioriteti se pomeraju sa materijalnih stvari na vrednosti kao što su poštenje i integritet.

Bik

Ovo pomračenje će prilično promeniti vaš sistem verovanja i identitet. Možda ćete otkriti da se klimave strukture u vašem životu ruše, tako da se mogu izgraditi nove i snažnije. Poplava nove energije sada može ući u vaš život i možda ćete promeniti odeću, frizuru ili šminku u skladu sa svojim novostečenim uverenjima.

Foto: Shutterstock

Blizanci

Ovo bi moglo biti emocionalno vreme za vas. Možda ne znate zašto se osećate preplavljeno. Pratite svoje snove i male frojdovske lapsuse tražeći tragove. Uskoro će sve biti otkriveno, ali, u međuvremenu, provedite dovoljno vremena nasamo i povucite se na mirno mesto za malo odmora i razmišljanja.

Rak

Može doći do potresa ili turbulencija sa prijateljima ili kolegama. Možda se u vašoj zajednici dešava nešto što vas uznemiruje. Moguće je da to nećete odmah saznati, ali početkom decembra ćete verovatno to rešiti. Sve će biti u redu – astrološkinja predviđa svetlu budućnost.

Lav

Obično dobro sarađujete sa javnošću; međutim, vaši instinkti vam govore da je vreme da uspostavite ravnotežu između vašeg javnog rada i ličnog života. To je stalni čin žongliranja. Da, briga o drugima je važna – ali treba da brinete i o sebi. Sada je došlo do potresa u vašoj karijeri i pravo je vreme da da radite nešto samo za sebe.

Foto:Shutterstock

Devica

Devicama je sada na umu neko putovanje. Možda vam je dosadno ili ste neraspoloženi pa je vreme da proširite svoj um. Uskoro ćete doneti odluku da krenete napred i proširite svoje vidike. Sposobni ste za mnogo više i potrebna su vam nova iskustva sa ljudima iz veoma različitih sredina.

Vaga

Ovo pomračenje utiče na vašu zonu intimnosti i zajedničke resurse. Iako jako želite intimnost i bliskost sa drugim, takođe postavljate zid oko sebe. Možda se plašite da ćete ponovo biti povređeni – prema vama, poverenje se mora zaslužiti. Resursi koje delite sa drugima, kao što su krediti ili porezi, takođe mogu dovesti do nekih problema.

Škorpija

Vaša osećanja su intenzivna i mogli biste da zavisite od drugih ljudi. Važni odnosi, i lični i poslovni, mogli bi da budu emotivniji nego inače. Ne brinite, idite napred i budite nezavisni, vreme je da sami pronađete sreću i sigurnost.

Foto:shutterstock

Strelac

Ovo pomračenje vas tera da razmislite o radu od kuće ili o većoj privatnosti u svakodnevnom životu. Posao treba da prilagodite kako ne bi bio u suprotnosti sa vašim istinskim željama. Uskoro će se pojaviti prilike da napravite fizičku promenu kako biste mogli da budete više usklađeni sa sobom.

Jarac

Vaše unutrašnje dete će biti uznemireno zbog nečega pa je vreme da izrazite svoje emocije na zdrav način, a ne da glumite. Dajte svom unutrašnjem detetu priliku da se igra – izađite, družite se i uživajte. Dobro je vreme za romantiku ili kreativnost, pa dajte ovim delovima sebe priliku da se iskažu. Svaka turbulencija vas gura na pravi put.

Vodolija

Ovo pomračenje vraća prošlost koja se tiče kuće ili porodice. Možda se sećate stvari iz svog detinjstva ili čujete vesti o nekom koga ste nekada davno poznavali. Neki sistemi verovanja ili navike koje ste naučili u mladosti više ne važe, pa je vreme da ih se oslobodite. Pustite prošlost.

Šta vas čini nezaboravnim ljubavnikom prema horoskopskom znaku, horoskop
Foto: Shutterstock

Ribe

Vaša komunikacija bi sada mogla biti pogrešno shvaćena. Pokušajte da ostanete utemeljeni u stvarnosti i ublažite sve burne emocije koje osećate. Sada nije dobro vreme za promociju, marketing ili učenje jer bi vam emocije mogle stati na put ili ćete dobiti „pogrešan kraj štapa“. Može doći do kontakta sa udaljenom porodicom. Na kraju će sve biti u redu.

***

Bonus video: Fatamorgana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram