Oko sebe dižu zid: Najoprezniji znakovi Zodijaka

horoskop
Foto: Pharaoh / Alamy / Alamy / Profimedia

Nije lako prići im jer ne žele da se otvore.

Oni su prijateljski raspoloženi, u razgovoru veoma fini i odgovorni i sjajno se slažu sa drugima, ali česte su situacije kada druga strana ima osećaj da ih zapravo ne poznaje. Ne otvaraju se lako prema drugima, ali ako zadobijemo njihovo poverenje, oni su potpuno odani i iskreni prijatelji.

Vatreni i vazdušni znakovi lakše se otvaraju prema drugima, a postoje i drugi horoskopski znakovi koji se ne žele otvoriti i olako u svoj svet puštati ljude.

Rak

Ne treba da nas čudi to što je Rak jedan od najopreznijih znakova Zodijaka. Tvrda spoljašnost i senzitivna unutrašnjost doprinose da ovaj horoskopski znak veruje samo onima s kojima je u bliskom odnosu. Rakovi su u početku nepoverljivi, a ljudima je teško da uđu pod njihov oklop. Ako želimo da se približimo Raku, da se otvori i prestane da se skriva ispod svog oklopa, moramo da mu pokažemo svoju ranjivu stranu. Rakovi su veoma empatični, pa ako zatražimo od njih pomoć, neće nas videti kao potencijalnu pretnju.

Devica

Ovaj vrhunski perfekcionista Zodijaka moglo bi se reći da živi po mantri – ko nešto želiš da uradiš kako treba, moraš to da učiniš sam. Kada želimo da se približimo Devicama, potrebno je da im dokažemo svoju vernost tako što ćemo zatražiti neki savet od njih kako da obavimo nešto, a potom taj savet i da prihvatimo. Device vole da pomažu, ali i da budu u pravu. Opreznost ovog znaka Zodijaka biće umanjena ukoliko im se izrazi zahvalnost na savetu kojim su na neki način pomogli nekom.

Škorpija

Od svih znakova Škorpija je možda i najoprezniji znak Zodijaka. Njom vlada Pluton, koji ima mračnu i intenzivnu energiju. Zbog toga ovi znakovi imaju tendenciju da uvek ispitaju da li postoji skriveni motiv ako je neko prema njima dobar. Da bismo se približili Škorpiji, potrebno je da joj dokažemo lojalnost ili da im poverimo svoju tajnu, piše ultra.ba.

Jarac

Poput Devica, i Jarčevi se teško obraćaju drugima za pomoć. Veoma su vredni i ambiciozni i najradije sami obavljaju stvari. Njima pomoć drugih ne smeta toliko koliko oni ne veruju da će im neko drugi biti od pomoći. Ako želimo da im se približimo i da nam se ovaj najmarljiviji horoskopski znak otvori, trebalo bi da otkrijemo neke svoje sposobnosti iz prošlosti kako bismo pridobili njihovo poverenje.

BONUS VIDEO: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram