Nije svejedno koje brojeve imate na tablicama automobila

numerologija automobil
Foto: Miloš Nikodijević

Ako verujete u moć brojki, treba da znate da je jako važno da vaša numerološka energija bude usklađena sa automobilom.

Naime, numerologija ima isti efekat na automobile kao i na ljude. Takođe, i automobili imaju svoju karmu, a „ime auta“ je broj tablice. Iza nje, iza tih brojeva stoje planete, a brojevi su njihov simbol. Kako i vlasnik kola ima sopstveni broj karme, jako je važno da te brojeve dovedete u harmoniju. I jasno je da na svoje brojeve ne možete da utičete, ali je zato to moguće sa automobilima, pišu na sajtu Nadlanu.

Kako da to uradite

Prvo izračunajte brojeve vaše karme. Na primer, ako ste rođeni 5. aprila 1984, to znači: 5+4+1+9+8+4=31=3+1= 4. Dakle, vaš karmički broj je četiri.
Pri tome zapamtite da u Veda numerologiji dan počinje izlaskom sunca, pa ako ste rođeni ujutro pre izlaska sunca, onda vam prvi broj nije pet, već četiri. Sada po istoj formuli, naravno računajući i slova, izračunajte karmički broj vašeg automobila. Ako je četiri, onda je idealan. Naravno, preporučujemo da iskoristite neki od lako dostupnih kalkulatora onlajn i da izračunate vrednosti.

Zašto uopšte izračunavamo naše „srećne brojeve“? Da bismo sprečili neželjene posledice i bilo kakvo neželjeno dejstvo. I jasno je, nema možda važnijeg usklađivanja od sinhronizacije sa brojevima vašeg automobila koji može da vam pruži mnogo zadovoljstva, olakša svakodnevni život, ali može da bude i tempirana bomba… Pojedinci to rešavaju tako što se trude da na tablicama imaju brojeve „7878“, „8888“, „9999“ i „4000“ i slično. Ipak, u realnosti je jasno da je važnije da imate usklađen broj tablica sa svojim ličnim karmičkim brojem. Zato je važno da prvo izaberete broj tablice – ukoliko vam na registraciji ne dozvole da izaberete neki broj, postoji mogućnost da doplatite i dobijete personalizovanu tablicu).

A evo i šta koji broj u stvari znači.

Nula nije povezana ni sa jednom planetom, ali može da vam značajno izmeni život. Nažalost, postoji opasnost i da ta promena ne bude pozitivna.
Brojka 1 pripada Suncu. Dobra je za rad u javnim službama, ali može negativno da utiče na vaš ego.

Broj 2 je Mesec i garantuje da ćete često putovati. Ponekad može da izazove manje incidente.

Pročitajte još:

Broj 3 je planeta Jupiter. Idealan je za one koji se, na primer, bave konsultanstkim uslugama i sličnim poslovima. I on znatno utiče na povećanje ega.

Rahu je jedna od dve planete koje se ne vide prema Vedama, nije prijatelj ni Sunca, ni Meseca, ali mu pripada broj 4. On će vas obogatiti, ali može da vas navede i na pogrešne odluke u životu.

Merkur je broj 5. Idealan je za biznis, ali često ne dozvoljava da uživate u tim plodovima.

Iza broja 6 krije se planeta Venera. Idealan je za kreativne ljude, ali često zna i da ih uznemiri.

Ketu je druga nevidljiva planeta na nebu, a broj je 7. Te osobe se često odlučuju da putuju do nekih manastira, svetih mesta, ali često i kubure sa novcem.

Saturn, broj 8, pomoći će da učinite mnoge ljude bogatijima, uvek ćete bitu veoma zaposleni, zauzeti.

Stigosmo i do broja Rahu Ketu, Marsa. Pomaže vam da brzo donosite odluke ali i da često, doduše sa malim posledicama, grešite. Ima i nekoliko brojeva koji imaju negativan uticaj koji može da prouzrokuje brojne probleme. Tako na primer, ako vam je lični broj 6 morate da pazite da broj karme tablica vašeg automobila nikako ne bude 1 ili 9.

I za kraj, pogledajte koja slova abecede pripadaju kojem broju. Tako ćete lako odrediti potrebne karmičke brojeve, ali ostaje i preporuka da se obratite za pomoć svom numerologu.
AIJQY = 1, CGLS = 3, BKR = 2, EHNX = 5, DMT = 4, UVW = 6, FP = 8, OZ = 7

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram