Horoskopski znakovi koji će špijunirati svoje partnere

Horoskop
Foto: Igor Korionov / Alamy / Profimedia

Ako i niste nikad pregledali partnerove poruke ili potražili nečije ime među mejlovima, verovatno ste bar bili u iskušenju, a astrolozi kažu da su neki horoskopski znakovi tome skloniji od drugih.

U maju 2020. Divorce Magazine je sa stručnjacima Psychic Worlda sproveo anketu u kojoj je 2.112 učesnika odgovorilo na pitanje jesu li ikad pregledali mobilne telefone i računare svojih partnera. Ti učesnici su  zatim podeljeni prema svojim horoskopskih znacima, a evo šta su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

Lav

Na prvom su mestu Lavovi. Čak 75 odsto njih je priznalo da povremeno provere tajne svojih partnera, prenosi N1.

Pripadnici ovog vatrenog znaka rođene su vođe i neće oklevati da preuzmu ‘stvar u svoje ruke’ ako misle da je to potrebno. Budući da su Lavovi izuzetno nezavisni i imaju harizmatičnu energiju, traže partnere koji odgovaraju njihovoj ličnosti i koji mogu da zadovolje njihove potrebe.

Svako ko se nada da će napredovati u vezi s Lavom treba da se osloni na optimizam, ljubav prema životu i prihvatanje luksuza, jer čak i najskromniji Lav traži kraljevski tretman.

Rak

Anketa je otkrila da 71 odsto Rakova gleda mobilne i računare svojih partnera, što i nije neko iznenađenje jer taj vodeni znak ima tendenciju puno pažnje obraćati na ljude koje vole.

Rakovi uživaju imati ‘stalnog saputnika’ i romantični su, što može biti izazov za partnera koji želi malo privatnosti.

Riba

Na trećem mestu liste su ‘njuškala’ Ribe sa 69 odsto, ali kad ih jednom uhvate u špijuniranju više neće ponoviti i verovatno će iz toga naučiti lekciju.

Vođene strašću i empatijom, Ribe često dozvole osećanjima da ih ponesu, zbog čega i imaju povremenu potrebu da zavire u partnerovu intimu.

“Lako im prevladaju emocije pa se Ribe često moraju prisiljavati da ‘ostanu na zemlji’”, piše Best Life Online.

***

Bonus video: Joga vežbe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram