Horoskopski znaci za koje je narednih pet dana jako opasno

Paris Hilton
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za neke horoskopske znake biće bolje da prespavaju ovu nedelju.

Blizanci

Nakon promene sunca u Devicu koja izaziva razmišljanje, i vaše emocionalno vođene četvrte kuće doma, porodice i najdubljih osećanja, veća je verovatnoća da ćete svoju energiju okrenuti ka unutra, što nije nešto što radite često.

I iako su odmor i punjenje baterija neophodni za vaše blagostanje, vaša živa priroda više voli da bude zauzeta, posebno oni koji su skloni da preterano analiziraju svoje emocije i/ili lične stvari.

Merkur — vaš nebeski vladar — takođe će se poravnati sa transformativnim Plutonom 22. avgusta, što znači da su intenzitet i ozbiljno pau-vau skoro neizbežni.

Revolucionarni Uran će takođe biti retrogradan 24. avgusta, ne ostavljajući vam drugog izbora osim da razmišljate i introspekujete. U svetlijoj noti, vaš planetarni vladar, Merkur, će sledećeg dana skliznuti u vaš znak sestre Vaga, unoseći zamah i flertovanje u vašu petu kuću ljubavi, strasti i samoizražavanja.

Međutim, mlad mesec u Devici će od vas i dalje zahtevati duboko ronjenje, posebno kada je u pitanju rizikovanje želja vašeg srca.

Vaga

Recite svojim najboljim prijateljima da nećete prisustvovati ovonedeljnim lepim momentima. Lakše je reći nego učiniti kada ste nebeski socijalista, ali prelazak sunca u Devicu preko vaše 12. kuće tajni, inhibicija i nesvesnih obrazaca je ekvivalentan godišnjem odmoru, koji uvek dobro dođe pre vaše solarne sezone.

Imajte na umu da će se Merkur poravnati sa retrogradnim Plutonom 22. avgusta, što će uzdrmati vašu 12. kuću privatnosti i četvrtu kuću emocionalnih osnova, tako da su šanse da ćete imati neke lične poslove. Kako jeste, slobodoljubivi Uran će početi da se okreće unazad 24. avgusta (da ne spominjemo) preko vaše osme kuće spajanja.

To znači da ćete detaljnije pogledati sve, od vaše imovine do resursa, posebno kada se radi o vašoj individualnoj slobodi. Mnogi od vas će možda odlučiti da prekinu veze sa poslovnim partnerstvom ili romantičnom situacijom koja se više ne uklapa u vašu energiju.

Srećom, Merkur će ući u vaš znak 25. avgusta, što je prilično idealno za pregovore o ugovoru.

Vodolija

Nema potrebe da svoja intimna partnerstva stavljate pod lupu, Vodolije. Mada, sa suncem (nebeskim vladarom vašeg sektora veza) koje svetluca kroz Devicu orijentisanu na detalje – vašu osmu kuću zajedničkih poduhvata i veza srodnih duša – mnogo je lakše reći nego učiniti da ne budete sitničavi.

Takođe, sa Merkurom koji je 22. avgusta isprobao Pluton, razgovori nalik tabuu (možda oni koje biste radije gurnuli pod tepih) mogli bi istovremeno da dođu na pregled. Pokidajte traku i osećaćete se *mnogo* bolje.

Osim toga, vaš planetarni vladar, Uran, takođe će započeti svoj retrogradni ciklus ove nedelje, ne dajući vam izbora osim da ponovo procenite sve, od vašeg trenutnog životnog prostora do vašeg osećaja sigurnosti. Ako se stvari na domaćem terenu osećaju neorganizovano, ovo je prilika da se pronađe logika u haosu.

Imajte na umu, nakon što Merkur uđe u Vagu 25. avgusta, Mesec će se obnoviti u Devici preko vaše osme kuće intimnosti i zajedničke imovine. Uz to, ako ste negovali značajno partnerstvo – bilo lično ili profesionalno – ovo je divno vreme da okrenete stranicu i počnete ispočetka.

Možda to ima veze sa postavljanjem granica ili sređivanjem detalja ugovora o radu. 28. avgusta, Venerino suprotstavljanje Saturnu (u vašem znaku) moglo bi da izazove osećaj ograničenja i/ili ograničenja, ali ovo je takođe katalizator za vaš proces donošenja odluka, piše Luftika.

***

Bonus video: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram