Dnevni horoskop za 7. 7: Za Vage problemi izlaze na površinu

dnevni horoskop
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za sredu 7. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Kratak fitilj i burne reakcije mogli bi da zakomplikuju radnu atmosferu tipičnim nestrpljivim i energičnim Ovnovima.

Ljubav: Nedostatak strpljenja i osetljivost na svaku sitnicu nisu dobri ni za partnerske odnose. Samo veliko razumevanje druge strane može ublažiti napetost.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Prilično buran radni dan mogli bi da imaju Bikovi, pre svega, zbog nerazumevanja sa najbližim saradnicima, ali i zbog nekih pogrešnih poteza.

Ljubav: Iako nema nagoveštaja krupnih neprijatnosti, vrlo je verovatno da kraj dana dočekate pomalo nezadovoljni i neraspoloženi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Blizanci

Posao: Prilično dinamičan i naporan dan čeka većinu Blizanaca na poslovnom polju, naročito u segmentu posla koji se tiče organizacije i planiranja. Ipak, nema razloga za nervozu.

Ljubav: Solidan dan u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a možda najinteresantniji biće razgovori o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Ova sreda Rakovima bi mogla da donese manje zastoje u realizaciji već dogovorenih poslova, pre svega, zbog sukoba interesa i nelojalne konkurencije.

Ljubav: Astrološki aspekti danas vam nisu naročito naklonjeni u sferi ljubavi, ukoliko ste namerili da se raspravljate o ključnim temama i problemima.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Lav

Posao: Najtipičniji predstavnici Lavova sprovode svoje zamisli i idu brzim poslovnim tempom napred, ali mnogi od saradnika nisu ni blizu mogućnosti da sve to prate.

Ljubav: Na osnovu nepisanog pravila u sferi ljubavi vaša je najčešće poslednja, mada danas nije preporučljivo ulaziti u ozbiljnije diskusije sa dragom osobom.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Devica

Posao: Pojačane aktivnosti na više strana trebalo bi da daju dobre krajne rezultate na kraju dana kod većine Devica. Sav napor i trud bi trebalo da vam se isplate.

Ljubav: Više kontradiktornih informacija na polju ljubavnih odnosa danas dolazi do vaše glave i srca. Potrudite se da što jasnije sagledate kompletnu situaciju.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju na rukama i nogama.

Vaga

Posao: Osobe rođene u znaku Vage tokom ovog radnog dana očekuje dosta obaveza, prvenstveno u segmentu organizacije i komunikacije. Budite strpljivi u ophođenju sa bliskim saradnicima.

Ljubav: Pojedini delovi vašeg ljubavnog života svakako su zadovoljavajući. Međutim, sve ono što nije baš dobro danas bi moglo da ispliva na površinu.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Tokom ove srede za većinu Škorpija biće iskušenja da se pomalo vrte u krugu nekih poslovnih neraščišćenih računa i obaveza iz prethodnog perioda.

Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog na ljubavnom planu. Budite malo fleksibilniji.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Strelac

Posao: Zbog nedostatka prave podrške ovo nikako nije povoljan radni dan da Strelci iznose ideje za pokretanje novih profesionalnih projekata.

Ljubav: Nedovoljno jasna vizija budućnosti i neodređenost prioriteta glavni su razlozi zbog kojih danas možete biti pomalo neraspoloženi i netolerantni prema drugoj strani.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Na polju komunikacije i sklapanja novih poslovnih dogovora Jarčeve danas očekuju odlične mogućnosti. Samo napred.

Ljubav: Razmislite o zajedničkim akcijama sa voljenom osobom. Potreban vam je zajednički odmor, putovanje, uživanje.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Nije loš radni dan za predstavnike Vodolija, posebno one koji se bave poslovima organizacije, analize i ocenjivanja.

Ljubav: Nema nagoveštaja za krupna dešavanja na polju ljubavi tokom ove srede. Možda da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ovaj radni dan donosi najtipičnijim Ribama dosta upozorenja, a najvažnije se odnosi na oštar verbalni sukob sa osobama koje donose važne poslovne odluke.

Ljubav: I na ljubavnom planu pokušajte da izbegnete eventualne nesporazume u komunikaciji sa dragom osobom.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram