Koji ljubimac je idealan za tebe prema horoskopskom znaku

horoskop kućni ljubimci
Foto: Jam Press/@dontstopmeowing / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Možda zvuči čudno izabrati kućnog ljubimca na osnovu horoskopskog znaka, ali zapravo svaki znak ima svoje lične karakteristike uz koje se neke životinjice više, a neke manje slažu. Saznajte to preciznije u narednim redovima i, pre svega, lepo se zabavite.

Ovan (21. mart – 20. april) / Papagaj

Ovaj vatreni znak je nezavisan i voli obaveze. Tu vrstu potrebe za slobodom u potpunosti deli sa inteligentnim papagajem. A zbog svog gustog rasporeda, Ovan će naći taman dovoljno vremena koliko je papagaju neophodno, pišu na sajtu City Magazine.

Bik (21. april – 21. maj) / Zec

Pošto je Bik stabilan znak koji voli zemlju i prirodu, zec će se savršeno uklopiti u takav način života. Bik zna da bude tvrdoglav, ali i lojalan, pa će se sa puno ljubavi posvetiti svom mekanom prijatelju.

Blizanci (22. maj – 21. jun) / Majmun

Za blizance nije lako odabrati idealnog ljubimca, jer su oni nepredvidivi i sve im brzo dosadi. Ipak, minijaturni majmun može biti neobičan ljubimac koji će svakako držati Blizančevu pažnju i uneti dinamiku u svakodnevicu.

Rak (22. jun – 22. jul) / Hrčak

Obično se kaže da je rak previše emotivan znak koji često menja raspoloženja. Upravo zbog toga mirni hrčak će Rakovima pružiti utehu i zabavu kad god se budu osetili usamljeno.

Lav (23. jul – 22. avgust) / Zmija

Intenzivni i hrabri Lav uživa da je u centru pažnje. Pošto snaga i lepota krase ovaj znak, egzotična zmija biće njihov idealan saputnik. Zajedno će biti glavni i dominantni, što je lavu veoma važno.

Devica (23. avgust – 22. septembar) / Riba

Pošto je Devica krajnje pragmatična i komformistički nastrojena, jedna od glavnih stvari jeste da kućni ljubimac ne bude zahtevan. Tako će akvarijum sa jednom ili više riba probuditi mir u devičinoj duši.

Vaga (23. septembar – 23. oktobar) / Pas

Poznata kao neko ko je druželjubiv i lojalan, Vaga će biti idealan vlasnik bilo kog psa. Neće imati problem da adekvatno brine o njemu; naprotiv – biće oduševljena da se stara o jednoj ili više kuca.

Škorpija (24. oktobar – 22. novembar) / Mačka

Misteriozna i analitična Škorpija svoj će temperament lako poistovetiti sa onim kakav je karakterističan za mačku. Maca će biti tu da pruži toplinu Škorpiji, a ova će biti gazda kakvog mačka samo poželeti može.

Strelac (23. novembar – 21. decembar) / Kornjača

Ako iko ceni slobodu i tumaranje naokolo, onda je to Strelac. Kao znak koji je konstantno u pokretu, Strelac mora imati ljubimca kome će ponuditi dom kakav zaslužuje. Kornjača je upravo taj ljubimac.

Jarac (22. decembar – 20. januar) / Gušter

Strpljiv, odgovoran i vredan Jarac biće divan gazda baš svakom kućnom ljubimcu. Ipak, gušter će u njemu naći idealnu podršku, pošto će Jarac učiniti sve što je potrebno kako bi ga adekvatno zbrinuo.

Vodolija (21. januar –19. februar) / Lasica

Inteligentna i znatiželjna Vodolija uvek je i u svemu iznad proseka. Za nju nikako nije konvencionalan ljubimac, pa će se neobična i vrcava lasica uklopiti u životni stil kakav može imati samo Vodolija.

Ribe (20. februar – 20. mart) / Morsko prase

Ribe su pune ljubavi, a osim što vole da neko brine o njima, i one vole da se staraju o drugima. Simpatično i nežno morsko prase će svaku Ribu učiniti srećnom, pa će njihovo drugarstvo trajati dugo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram