Nedeljni horoskop: Skok u nepoznato

Nedeljni horoskop
Nedeljni horoskop; Foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 5. do 11. jula 2021. godine i saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Posao

Nije vam dobro kada samo pomislite da vas čeka još jedna radna nedelja, a odmor ni na vidiku. Jedan kolega ima opasne namere, pa morate biti obazrivi. Iako vam se ništa ne radi, nemojte dozvoliti da neko drugi iskoristi situaciju i zauzme vašu poziciju, poručuje Luftika.

Ljubav

U ljubavi vam dobro ide ovih dana. Ne razmišljate mnogo, ne opterećujete se i zato se sve samo složilo na svoje mesto, kako i treba.

Zdravlje

Dobro se osećate. Pijte više tečnosti.

Pročitajte još:

BIK

Posao

Ne znate šta ćete pre da uradite. Vi ste uvek ti koji predvodite i rešavate probeleme, pa se i ove sedmice to očekuje od vas, ali vama nije do toga. Ne znate kome da verujete, pa ćete uvek pre sve uraditi sami, nego da se oslanjate na druge.

Ljubav

Sviđa vam se neko sa posla, ali niste spremni još uvek da stvari dodatno zakomlikujete. Puštate da sve ide svojim tokom.

Zdravlje

Moguća nesanica. Više odmarajte.

BLIZANCI

Posao

Znate da vam se bliži odmor, pa ste prionili da završite obaveze na vreme. Jedna osoba sa posla vam ne da mira, čak ni kada ne radite. Ne možete nikako da razdvojite privatno od poslovnog.

Ljubav

Avanture i ove sedmice, a od ljubavi nema ništa ni na vidiku. Žalite za nekom bivšom ljubavlju i to se odražava na vaše emotivno stanje i raspoloženje. Još uvek ništa konkretno na emotivnom planu.

Zdravlje

Moguće glavobolje. Više spavajte.

RAK

Posao

Želja za dominacijom se odražava na vaš poslovni plan. Ne znate još kako da dođete do željene pozicije, ali vam uspek svakako sledi. Vaša upornost će ove nedelje konačno biti primećena od strane nadređenih.

Ljubav

Plašite se promena, zbog čega ostavljate sve kako jeste. Ne želite da rizikujete i zato vam se na ljubavnom planu ništa ne dešava. Fali vam da se upustite u kraću avanturu.

Zdravlje

Dobro se osećate. Više vežbajte.

LAV

Posao

Ko ne reskira taj ne dobija, ali vaša finansijska situacija nije sjajna zbog čega ne možete mnogo da rizikujete. Manji novčani problemi utiču na vaše preduzetničke sposobnosti ove nedelje.

Ljubav

Imate važnijih problema od emotivnih, a partner nema razumevanja za vaš našin razmišljanja. Potrebno je da sednete i otvoreno razgovarate o svemu što vas muči.

Zdravlje

Bolovi u rukama.

Pročitajte još:

DEVICA

Posao

Gde se sakrila ta inspiracija? Nemate više volje za posao koji radite. Sve vas nervira i želja za odmorom ili promenom vas obuzima sve više. Odrađujete, a ne radite kao pre.

Ljubav

Zaljubljeni ste do ušiju, ali to je neko novo stanje za vas. Ne znate ni sami kako da se ponašate i šta da radite. Ne pomažu čak ni saveti bližnjih.

Zdravlje

Nesanica i gubitak apetita.

VAGA

Posao

Poslovni planovi vam idu od ruke ove sedmice, niste ni svesni koliko ste uspešni u onome što radite. Ne znate da li je do položaja zvezda ili do vašeg umeća, ali se to oražava i na vašu finansijsku situaciju.

Ljubav

Na ljubavnom planu vam i ne cvetaju ruže. Malo ste deprimirani i emotivno nesređeni, ali bolja situacija vas čeka već krajem sedmice.

Zdravlje

Moguća nervoza.

ŠKORPIJA

Posao

Želite samo da se sve što pre završi. Stres na poslu je postao učestao i ne znate kako više sa problemima da se izborite. Finasijska situacija se popravlja polako.

Ljubav

Nedostaje vam podrška od strane partnera, jer ste u veoma stresnoj situaciji. Ne znate kome da se obratite, jer ste do sada uvek ovakve stvari poveravali partneru.

Zdravlje

Nervoza i nesanica.

STRELAC

Posao

Vaš šef ima prevelika očekivanja od vas, a vama kao da ništa ne ide od ruke ove nedelje. Toplo vreme i duži dani vam nikako ne idu na ruku. Potražite pomoć od kolega, jer neko sigurno ima rešenje.

Ljubav

U ljubavnom odnosu je konačno došlo do stabilizacije i sada je vreme za uživanje u dvoje.

Zdravlje

Dobro se osećate ove nedelje.

JARAC

Posao

Računi su se nakupili, a finansije su i dalje nestabilne. Nemojte uzimati kredite, već gledajte da radite još jedan posao. Dovoljno ste sposobni da izađete iz krize.

Ljubav

Zaintrigirala vas je jedna osoba, ali nemate samopouzdanja da joj otvoreno priđete.

Zdravlje

Nedostatak sna.

VODOLIJA

Posao

Kolege vam stalno prave neke smicalice, ali vi sumnjate u njihove dobre namere. Opustite se, jer vašu poziciju ne mogu tako lako uzdrmati. Vi ste to gradili dugo i neće lako moći da vam uruše integritet.

Ljubav

Moguće svađe sa partnerom ove sedmice. Ne ulazite u velike rasprave.

Zdravlje

Dobro se osećate.

RIBE

Posao

Sve vam ponovo ide od ruke. Iskoristite sve povolnosti na poslovnom planu, jer ova nedelja će za vas biti svakako uspešna, što se vidi i na finansijskom planu.

Ljubav

Ljubav cveta kao prvog dana. Zaljubljeni i srećni.

Zdravlje

Dobro se osećate ove nedelje.