Mesec jagoda donosi buru u živote tri znaka Zodijaka

Foto: Shutterstock

"Mesec jagoda", odnosno junski pun Mesec, ući će u pragmatični i ambiciozni znak Jarca, ohrabrujući nas da preuzmemo odgovornost za našu karijeru i kreativne projekte. Ali, nije samo poslovna sfera pod uticajem ove energije. Tri znaka osetiće velike promene.

Pitate se hoće li na vaš horoskopski znak duboko uticati moć Meseca jagoda?

Period novih izazova i dubokih preokreta će najviše osetiti ova tri znaka Zodijaka, piše Bustle.

Ovan

Ovan je poznat po liderskoj ulozi, a Mesec jagoda će nagraditi ovaj znak posebnim uspehom. Nove revolucionarne ideje lako će dolaziti do Ovna, a Mesec jagoda će mu dati strast da ih sprovede u delo. Ako, međutim, izbegavate da sledite neku od svojih novih ideja, ta vaša dilema može postati veliki kamen spoticanja.

Ne pokušavajte sve odjednom. Ovaj period će vam poslužiti kao podsetnik da je za uspeh potrebna pre svega doslednost. Usredsredite se na samo jednu kreativnu ili profesionalnu veštinu – ne da biste je usavršili, već da biste dokazali da možete da pobedite sebe.

Pet najpoželjnijih boja za ljeto 2021. godine
Fuksija Foto:Shutterstock

Vaga

Ovaj Mesec jagoda tražiće od vas da se posvetite. Racionalna energija meseca Jarca nateraće vas da se prestanete sa tendencijom da lebdite između ideja, veza ili polja karijere. Čak i ako naporno radite na nekom cilju ili negujete odnose, ako niste u potpunosti posvećeni namerama koje stoje iza vaših dela, svi potezi će delovati površno ili neiskreno.

Energija Meseca jagoda vodiće vas kroz donošenje praktičnih odluka na poslu i u vezama – bilo da su romantične, platonske ili profesionalne. Posvećivanje jednom prioritetu odjednom je presudno, pa će vam razmišljanje o vašim potrebama i željama pomoći da budete proaktivni. Ponekad je radikalna stvar za vas jednostavno donošenje praktične odluke.

Jarac

Ovo je vaše vreme da zasijate! Budući da ste pragmatični radoholičari Zodijaka, na vas će Mesec jagoda najviše uticati da se usredsredite na ciljeve povezane sa karijerom. Ovaj period donosi veliku odgovornosti i pritisak za Jarca, jer pojačava vašu potrebu da proveravate liste obaveza i ispunjavate teške ciljeve.

Takođe vas može izazvati da u profesionalnom životu budete više avanturistički nastrojeni, umesto da stalno kritički razmišljate o svemu. Zabavite se malo!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram