Znakovi koji posle raskida nastave kao da ništa nije bilo

horoskop raskid
Foto: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bol slomljenog srca je iskustvo koje ide zajedno sa iskustvom ljubavi i predanosti. Ako niste patili, onda još niste voleli. Svako podleže slomljenom srcu, ali vreme oporavka je različito. Neko je godinama ozbiljan ranjenik i nikako se ne oporavlja, neko uspeva da se sastavi za neko vreme, a među onima koji se najbrže oporavljaju od ljubavnog bola izdvajaju se četiri znaka Zodijaka.

Strelac

Strelci ne mogu dugo da budu van igre, da tuguju i osećaju se izgubljeno. To je suviše dosadno za njih, pišu na sajtu WannaBe Magazine. Oni osećaju bol slomljenog srca, nedostaje im osoba koju su voleli i sigurno je još uvek vole, ali realnost koja zaokuplja njihovu pažnju je jednostavna – veza je gotova, a oni moraju da idu dalje, jer je život raznovrstan i uzbudljiv i suviše kratak da bi se zastajkivalo i gubilo vreme. Stelac će brzo pogledati u budućnost i krenuti ka njoj, upoznati nove ljude, imati novu romansu i sa smeškom se sećati stare.

Lav

Lavlje srce je veliko, ali ponos je još veći. Neuspeh veze će više povrediti taj ponos nego srce jer ono razume i prihvata sve što se događa, Lav nije sklon da laže sebe. Pa tako neće ni sedeti i patiti u samoći, tugujući zbog propalih emotivnih investicija, već će upotrebiti svoj ponos da se motiviše i krene dalje.

Proslaviće svoju slobodu, fokusirajući se na ono pozitivno – sada kad je jedna veza završena, ima prostora za novu i bolju. Lav neće žuriti da uleti u sledeću vezu, ali će se provoditi i zabavljati i raditi i ulagati svoju ogromnu energiju u sve konstruktivne i kreativne stvari, iz sve snage da bi povratio poljuljanu ravnotežu i samopoštovanje.

Jarac

Postojani, ozbiljni i predani Jarčevi daju sve od sebe dok su u vezi. Oni se trude da reše probleme, prave kompromise, ponašaju se staloženo i razumno, jer vrednuju ono što imaju. Ali ako to izgube, onda obustavljaju sva ulaganja i povlače se – što je gotovo, gotovo je.

Oni se ne osvrću unazad, već nastavljaju sa svojim životom i prebacuju svoju energiju na ono što im ide i što im uspeva. Naučili su svoju lekciju, sledeći put će biti oprezniji i razumniji (ako je to ikako moguće, jer već jesu oprezni i razumni), a sada će živeti na najispunjeniji i najsmisleniji mogući način. A to zauzetim i organizovanim Jarčevima nije nikakav problem.

Blizanci

Blizanci umeju da budu posvećeni partneri, bez obzira na loš glas koji ih prati – dvostruka priroda, nepouzdani, nemirni, neodgovorni… Oni su u stanju da se strasno zaljube i da budu verni, ali kada je priča gotova, oni osećaju da su slobodni i da više nikome ne duguju odanost i posvećenost.

Tu ozloglašena blizanačka priroda dolazi do izražaja – oni sigurno već imaju u vidu sledeću osobu kojoj će pokloniti pažnju, koja ih je i ranije zanimala, ali ih je obuzdalo to što su zauzeti. Neće proći mnogo vremena i opet će biti zaljubljeni, zaboravljajući zašto su se uopšte osećali loše i zašto su tugovali, makar i kratko.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram