Veliki letnji horoskop: Šta u ljubavi čeka tvoj znak

Foto: Shutterstock

Dolaskom novog godišnjeg doba svi ćemo želeti više ljubavi. Sa stajališta astrologije, ovo leto će da nas natera da prigrlimo svoje iskrene želje i zakoračimo izvan zone komgora. Evo šta je leto pripremilo za ljubavne živote svakog astrološkog znaka.

OVAN
Iako to nije tipično za njegovu burnu narav, ovan ovog leta u svom ljubavnom životu želi ipak nešto više od strasti. Istovremeno želi više uzbuđenja, pustolovine, ozbiljnih odnosa, ali pritom da zadrži svoju slobodu, piše zadovoljna.hr. 

Upravo će leto i mladi mesec koji će se pojaviti 9. jula ovnove podstaći da preispitaju šta to žele u svom životu. Jednom kada sebi razjasne što tačni žele, lakše će prepoznati i udvarače kojih će biti napretek između 13. jula i 8. avgusta.

BIK
Bikovi ovog leta žele nešto više od ljubavi – pravo partnerstvo s osobom s kojom će se povezati na svim nivoima, dublje nego što su ikad mislili da je moguće. Oni uvek žele dašak romantike u svom životu, tu se ne radi samo o prolaznim avanturama.

POGLEDAJTE JOŠ:

S obzirom na to da su prijateljstvo i uzajamno poštovanje temelj vaše veze, biće vam lako da se predate, ili ponovno obvezati, 13. jula, kada se Venera i Mars sjedine u lavu. Ostatak leta biće lagan, bez velikih turbulencija.

BLIZANCI
Kraj retrogradnog Merkura 22. juna otvoriće vrata novim vezama. Blizanci su žedni uzbuđenja i žele upoznati zanimljive ljude. Sada su spremni da se usresrede se na ono što istinski žele i zaslužuju u vezi. Imali su posla s ljudima koji im nisu iskazivali poštovanje, ali leto izgleda vrlo obećavajuće, daleko od loših dana kojima su svedočili izvesno vreme.

Kako su po prirodi pravi društveni leptiri, teško da će ih iko sprečiti u istraživanju i povezivanju s ljudima.

RAK
Za rakove je ovo ljeto u znaku ljubavi, ali trebaće da znaju i kako od sebe da sklone ljude koji samo žele da ih iskoriste, a s druge strane i sami ttreba da prestanu da manipulišu u svrhu dobijanja onoga što žele. Rakovi bi već ove nedelje, tokom punog Meseca u jarcu, mogli osećati snažnu potrebu da kontrolišu svoju vezu, a moguće je da će nešto takvo stići i s druge strane.

Rak je poznat i kao predan i romantičan, pa jednom kada se zaljube spremni su na sve da bi usrećili svoju drugu polovinu.

LAV
S početkom leta lavovi će čuvati svoje srce, a tek oko 13. jula, kada se Venera i Mars uravnoteže, počeće da upoznaju nove ljude. Lavovi trenutno prolaze kroz velike promene i menja se tip osobe za koju su mislili da je traže. Ove godine lavovi sjaje više nego ikad. Iako je leto i obično njihovo vreme, čini se da je ove godine nešto posebno u vazduhu. Lavovi traže nekoga za koga će osećati da ih njihova ljubav leči, nekoga kome mogu verovati i s kim mogu biti ranjivi.

DEVICA
Prijatelji devica ovog leta će imati puno toga da kažu o njihovim ljubavnim odnosima, posebno oko 23. juna tokom suprotstavljanja Venere i Plutona, 24 juna tokom punog Meseca u jarcu, 9. jula kada će mlađak biti u raku. Devicama su jednako važni i prijatelji i njihovi partnerski odnosi, pa kada ne dođe do jedinstva između te dve strane, to im vrlo teško pada. Međutim, ovog leta više nego ikada treba paziti i dobro odvagnuti stane.

VAGA
Šarm vaga svoj vrhunac će dožieti 27. jula, a tada će poželeti da koketiraju s mnogim ljudima. Neka vaše opcije budu otvorene pre nego što se dogovorite s prvom osobom s kojom kliknete. Primetićete da u moru ima mnogo riba i da možete itekako da birate. Ako ste sami, očekujte promene oko 13 juna, kada su Venera i Mars u strasnom sukobu, 21. juna kada se Venera premešta u devicu, te 16. avgusta. Vreme je da se prepustite.

ŠKORPIJA
Škorpije ovog leta nisu u lovu, ali zato spremno na društvenim mrežama pokazuju svoj pređašnji ulov. Nakon 19. avgusta će ta veza, ako je nastala tokom proteklih nedelja, postati mnogo više od prolećno-letne romanse zbog retrogradnog Urana koji će škorpije nagnati na to da reše bilo kakve nedoumice u odnosu.
Ovog leta su spremniji nego ikad da porade na sebi, uoče svoje greške, što je škorpijama teško da priznaju i istinski se bore za odnos koji gledaju očima ljubavi.

STRELAC
Po završetku retrogradnog Merkura 22. juna, strelci će osećati veliko emocionalno olakšanje, a još dublju smirenost 7.jula kada Merkur napusti svoju postretrogradnu senku. Nestaće svi problemi u vezi, kao i svi naporni bivši koji su „isplivali na površinu“ tokom proteklih nekoliko meseci. Naime, protekla je godina dana za brojne strelce bila izrazito teška u ljubavnom smislu.

JARAC
Leto će uroditi plodom za sve one jarčeve koji su ulagali trud u to da pronađu ljubav. Ipak, biće nekoliko trenutaka kada će veza biti na velikom iskušenju, posebno 23. i 24. juna, kada su Venera i Pluton suprotstavljeni.

Osim toga, jarčevi su poznati kao najtvrdoglaviji znakovi zodijaka, što ih vrlo često košta propalih veza. Ne žele da popuste nikada, čak i kada to ide na njihovu štetu.

VODOLIJA
Vodolije su u proteklom vremenu previše kompromitovale svoj odnos, a sada mogu imati osećaj kao da im voljena ili draga osoba ne uzvraća osećaje. Veza Venere i Marsa od 13. jula u ponosnom Lavu dovodi do spoznaje da ste previše davali, a dobijali premalo. Ovo leto je vreme za rashlađivanje uzavrelih osećanja, što će nastupiti nakon 23. jula.

RIBE
Ako ste riba i imate osećaj kao da novo poglavlje vašeg ljubavnog života samo što nije počelo, u pravu ste. To je trenutak koji ste čekali. Zavese se podižu, a vi stupate na pozornicu. Od svih horoskopskih znakova, jedan ste od najsrećnijih ovog leta. Bez obzira na to želite li pronaći tu srodnu dušu, zaljubiti se ili samo koketirati, zvezde su na strani riba.

Veza Venere i Marsa 13. jula ribe će motivisati da sa svojim simpatijama ili osobom s kojom su već duže u nekom odnosu iskreno razgovaraju o svojim osećanjima i onome što žele.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram