Dnevni horoskop za 21.6: Ovan će naleteti na bivšeg

Foto: IFTN / United Archives / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 21. jun 2021. godine.

Ovan

Ovnovi bi od prvog radnog dana trebali prvenstveno da se pozabave zaostalim obavezama iz prethodnog perioda ukoliko ih ima, i ispoštuju sve vezano za rokove, pre nego što započnu neke nove projekte za koje imaju sasvim solidne šanse u narednom periodu. Moguć susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti prema kojoj i dalje gajite izvesne emocije. Nemojte da vas taj osećaj zavara pod naletom strasti, piše Astroputnik.

Bik

Vrlo dobar početak radne nedelje je pred tipičnim Bikovima, posebno na polju komunikacije gde je moguće i postiizanje nekih novih poslovnih dogovora. Sjajan dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu, ukoliko svu svoju energiju i strast usmerite ka dragoj osobi.

Blizanci

Dosta naporan dan je pred Blizancima, obaveza bi moglo da bude na pretek, pa će vam biti potrebna pre svega dobra organizacija. Mogli biste od drage osobe danas da očekujete neki fini poklončić, i pre svega veliku podršku i razumevanje.

Rak

U toku ove nedelje Rakovi će morati da se pozabave rešavanjem izvesnih zastoja koji su napravljeni u prethodnom periodu. Krenite po prioritetima. Moguće novo poznanstvo sa vrlo interesantnom i na neki način misterioznom osobom.

Lav

Što se tiče motivacije i radnog elana oni kod Lavova nikad nisu sporni, ono što bi moglo ovog ponedeljka da vas malo koči u obavljanju poslovnih aktivnosti je promenljiv nivo energije, pa će vam trebati više truda nego inače kako bi sve držali pod kontrolom. Nema nagoveštaja bitnijih promena u vašem ljubavnom životu u odnosu na nekoliko prethodnih dana.

Devica

Device bi od prvog radnog dana mogle da budu veoma aktivne, posebno na polju komunikacije sa poslovnim saradnicima, a moguć je i kraći put. Ukoliko budete danas negde na putu, mogli biste da očekujete vrlo zanimljivo poznanstvo.

Vaga

Neke od vaših ideja koje su se iskristalisale u prethodnom periodu, mogli biste da pokrenete, jer vas u budućnosti mogu očekivati zadovoljavajući rezultati, posebno kada su finansije u pitanju. Odličan dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu gde bi draga osoba mogla da vam priredi vrlo interesantno iznenađenje. Uživajte.

Škorpija

Odličan dan u najavi je pred tipičnim Škorpijama, gde biste mogli da zablistate kada su neke nove praktične ideje u pitanju. Radite na sebi i ličnom usavršavanju. Moguć susret sa osobom iz inostranstva koju ste upoznali na nekom putovanju u prošlosti.

Strelac

Dosta energije i truda potrebno će biti Strelčevima ovog ponedeljka, kako bi sve zacrtane aktivnosti vezano za odranije započete projekte privodili kraju. Nemojte sumnjati u svoje sposobnosti. Nije povoljan dan za neke ozbiljnije poteze u sferi ljubavi, sačekajte povoljniji period.

Jarac

Dobar radni start je pred Jarčevima da bez nekih većih poteškoća ali uz pomoć saradnika od poverenja svoje zacrtane obaveze realizuju onako kako su zamislili. Današnji dan je veoma povoljan za zajedničko druženje u užem krugu prijatelja, iskoristite ga na najbolji način.

Vodolija

Početak nove radne sedmice, kod tipičnih Vodolija mogao bi da prođe u znaku brojnih obaveza, a moguće je i da inicirate neku ideju koja bi mogla da bude prihvaćena od strane nadređenih. Ne bi trebalo da vas iznenadi da imate u poslovnom okruženju tajnu simpatiju. Okrenite se oko sebe i dobro proanalizirajte signale koji do vas dopiru.

Ribe

Vrlo dobar radni dan je pred Ribama. Moguće je da vas očekuju pozitivni odgovori vezano za poslovnu saradnju sa inostranstvom. Relativno miran dan je pred vama kada su dešavanja na emotivnom planu u pitanju, izgleda kao da ste se uspavali.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram