Najveći emotivci Zodijaka su odani ali posesivni

emotivci zodijaka
Najveći emotivci Zodijaka; Foto: Viktor Cap / Alamy / Alamy / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić nas za portal Zadovoljna.rs upoznaje s najvećim emotivcima Zodijaka. Možda već pogađate o kojem je znaku reč.

Sezona Rakova uveliko je otpočela. Nema sumnje da ćemo se okrenuti porodici, biti daleko emotivniji, brižniji i bliskiji sa našim najvoljenijima. Biće i smeha, i suza, i hedonizma i veselja. Sa Rakovima može sve, ističe Vukašin kojeg možete pratiti na Instagram strani Astrovuk.

Hajde da kažemo nešto o ovim emotivcima.

Emocija, emocija i čist izvor ljubavi. Saosećajnost, empatija, briga. Intuicija.

Toplina, zajedništvo, bliskost, zaštita, senzibilnost, briga za dom, očuvanje porodičnih vrednosti…

Mesec vlada ovim znakom, te njihove emocije varijaju od tuge, boli, frustracija i neprijatnosti do najveće topline, bliskosti i vetra u leđa koji možete dobiti. Njima se sve komeša i izražava u sekundi.

Razumite ga i oprostite mu katkad ukoliko bude neprijatan prema vama ili ne želi da vam se javi. Možda je samo imao loš dan. Ukoliko odgovara kratko i nezainteresovano na poruku, potajno bi voleo da ga pitate sta ga muči. To je njegov štit koji prepoznaju one intuitivne duše i sjajni psiholozi.

Ove majke će i u pola noći trčati za potrebe svog deteta, izlaziti ranije sa posla i karijeru potpuno zapostaviti i staviti u drugi plan da bi danonoćno brinule o svojim mališanima. Tek kada uvidi da je dete sigurno i bezbedno, vraća se sopstvenim potrebama.

Pročitajte još:

Ukoliko se niko ne seti, budite uvereni da Rak hoće. Pamti kao slon, te nije ni čudo što sa ovim znakom imamo puno rodoljuba i poznavalaca istorije. Majčinski osećaji, zaštita. Lojalni, odani, vredni, ali i posesivni.

Iz čiste ljubavi, znaju da udovoljavaju drugima kako na sopstvenu, tako i na njihovu štetu. Zbog ličnih nesigurnosti, ali i negativnih emocija koje upijaju na svakodnevnom nivou, znaju stalno da strepe.

Vrlo su privatni i odmereni. Porodična sreća im je najvažnija na svetu. Ranjivi. Čuvaju i neguju sve uspomene. Osetljivi na tuđu bol. Prepoznaćete ih po punačkim obrazima, naglašenom temperamentu, emocijama koje iskazuju živahni temperament. Uvek uz široki osmeh i upadljive oči koje su ogledalo njihove nežne duše.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrovuk

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram