Najvatrenija žena Zodijaka je brutalno iskrena

Lejdi Gaga
Foto: Grab / Ferrari / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić za portal Zadovoljna.rs otkriva ko su najvatrenije žene u Zodijaku.

Vukašin na svojoj Instagram strani Astrovuk otkriva mnoge zodijačke tajne. Evo za koga otkriva da je najvatrenija žena Zodijaka.

Ove žene su živa vatra. Fatalne su čak i kada ne govore. Njihov vragolasti pogled i energija govore umesto njih.

To je žena Ovan.

Priroda joj je energična, vatrena, kolerična, strastvena, temperamenta. Ona zna da sasluša tuđi savet i klimne glavom, ali opet uradi po svom. Zna ići kroz život „kao muva bez glave“, ali i to uvek izađe na nešto dobro, novo, uzbudljivo.

Sa njom je najluđi provod, žurka, energija. Ona zna da živi!

Spontanošcu i prirodnošću osvaja mase.

Za nju je život ‘borba’ prožeta stalnom potrebom za impulsima. Ukoliko iko pokušava da naruši njene namere, pritom udara na osetljivi ego: „Teško njemu!“ Ona će isterati uvek po svom po cenu života i toga da vulkan proradi!

Snažnu individualnost iskazuje na ekspresivan način kroz volju i direktne, oštre reci, ubitačne. Za mnoge ljude, ima impulsivne i buntovne stavove.

Obožava da pleše, a istim plesom i zavodi. Kroz ples izbacuje svu negativnu energiju, a poput magneta zavodi najšarmantnije momke. Baš one što važe za kokete i mačo zavodnike. Zato su žene na nju ljubomorne, a muškarci su joj najbolji ortaci.

Nekad ne znate da li ste joj drug ili ljubavnik, ali to ne zna ni ona sama dok za jednim ne odlepi. Tada zna biti jako ljubomorna, destruktivna, ali i požrtvovana.

Ona ide glavom kroz zid u sunovrat, ali se još brže iz tog sunovrata i podiže, poput feniksa.

Kod nje nema konstante u ponašanju i ophođenju. Sve može da se očekuje!

Ne trpi nikakve ‘ljubavne igrarije’ i skrivene provokacije.

Vrlo je neprijatna, principijalna i buntovna kada joj ‘sole pamet’. Odabraće svoj put, bio ispravan ili pogrešan, znajući da je sledila ono što joj srce govori.

To ide do te mere da samu sebe oduševi idejama koje su joj pale na pamet, a sve oko sebe šokira.

Zna da nasmeje i zabavi ljude svojim ludorijama.

Ježi se na uplitanje drugih u samo njene lične stvari. U njeno privatno se ne dira! Nekad sve to shvata znatno ličnije no što bi bilo poželjno. Nemojte joj se naći na putu, spremna je da pravi haos.

Grozi se manipulacije.

Ove žena zavodi vrcavošću, vatrenom, crvenom kosom, karminom ili živopisnim haljinama koje naglašavaju njen seksepil. Ne plaši se da preuzme inicijativu kada joj se muškarac dopada.

Ona se svog seksepila i atraktivnosti ne stidi.

Monotnija je brzo zasiti. Akcije su joj vrle intenzivne! Bombastične! Ništa čudno što naša predstavnica na Evroviziji, Ivana Nikolić, ima upravo sleng „boom“ u nazivu profila.

Ova žena voli da istakne svoju bombastičnost, ludost i vrcavu prirodu. Njom se ponosi.

Meditacija, joga, spiritualne aktivnosti će primiriti njen duh.

Ona će zauvek ostati mlada duhom, ali i otkačena.

Tu su i Lejdi Gaga, Viktorija Bekam, Sara Džesika Parker, Kejt Hadson…

Lako plane, ali se i brzo odljuti. Nikada ne govori stvari u zloj nameri. Samo je brutalno iskrena! Drugi će reći:“Pusti je, vidiš da je luda, ali i slatka!“

Nema vremena da razmišlja o dobru i zlu. Govori iskreno šta joj je na duši, a to drugi koriste. Zato joj mrvica taktičnosti ne bi škodila, čisto za njeno dobro.

Ipak, i pored svega, ona svojom nepokolebljivom voljom nastavlja da niže uspehe!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrovuk

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram