Dnevni horoskop za 3. decembar: Lavovima vikend kvari nervoza zbog posla

dnevni horoskop
Foto: HOME BOX OFFICE (HBO) - Album / Album / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 3. decembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ove nedelje većina tipičnih Ovnova najviše vremena i energije potrošiće na analizu novih ideja za buduće poslovne projekte.

Ljubav: Potencijalno moguće sitnije verbalne nesporazume sa dragom osobom pokušajte da ublažite strpljenjem i traženjem kompromisnih rešenja.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Bik

Posao: Veoma je važno da se odmorite, ali i na vreme krenete sa pripremama za sledeću radnu sedmicu jer vas čekaju velike obaveze.

Ljubav: Sudeći na osnovu najvažnijih astroloških parametara, drugi dan vikenda bi mogao da bude jedan od boljih i uspešnijih po pitanju vaših partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Bez obzira na već pripremljene varijante za buduće profesionalne obaveze, danas ćete nešto od svega ipak morati da korigujete.

Ljubav: Tokom ove nedelje situacija na polju vaših ljubavnih odnosa najverovatnije ostaje na približno istom nivou kao i prethodnih dana.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe.

Rak

Posao: Uz uobičajene kućne poslove, tipični Rakovi bi mogli da očekuju i neku interesantnu komunikaciju sa strancima. Možda dobijete i neku poslovnu ponudu.

Ljubav: Vrlo dobar dan nalazi se pred vama ukoliko imate želju i volju da nadoknadite propuste iz prošlog perioda, ako ih je bilo. Vaša draga osoba će to umeti da ceni.

Zdravlje: Iole značajniji zdravstveni problemi danas je realno da vas zaobiđu.

Lav

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Lava danas može očekivati malo više nervoze zbog par ne baš povoljnih informacija u vezi narednih poslovnih obaveza.

Ljubav: Zbog pomenute nervoze moguće su neke ishitrene reakcije i oštrija komunikacija sa voljenom osobom. Potrudite se da sve to makar malo ublažite.

Zdravlje: Napetost, nervoza, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Drugi dan vikenda nije pogodan da se Device previše bave analiziranjem i brojnim kombinacijama oko profesionalnih obaveza koje dolaze. Ipak, to je jače od vas.

Ljubav: Stabilan i relativno miran dan očekuje vas na polju ljubavi. Rešavanje eventualnih nezadovoljstava ostavite za kasnije.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada i virusnih infekcija.

Vaga

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se Vage posvete odmoru i relaksaciji i tako napune baterije za novi profesionalni ciklus.

Ljubav: Realno je očekivati da vas danas u određenoj meri iznervira komplikovana situacija, koju inače pokušavate da pojednostavite zajedno sa dragom osobom.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Škorpija

Posao: Sve ukazuje da uskoro dolaze bolji poslovni dani, pa će većina Škorpija i danas biti zauzeta pripremama, analizama i razmišljanjima u tom pravcu.

Ljubav: Vaša ljubavna pažnja može biti usmerena ne samo na jednu osobu, pa je pitanje kojoj dati prednost.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Uz minimalnu pomoć sa strane, Strelci danas se mogu sasvim dobro izboriti sa neplaniranim, dodatnim obavezama.

Ljubav: Ukoliko vam je na umu flert sa starom simpatijom ili bivšom ljubavi, bolje je da na vreme odustanete.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Jarac

Posao: Gotovo sve obaveze koje su Jarčevi isplanirali pretrpeće neke izmene i korekcije. Na vama je da pokušate da se prilagodite okolnostima.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja na polju ljubavi, sami sebi ste najveća konkurencija. Ličnim propustima možete zakomplikovati aktuelnu situaciju.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Vodolija

Posao: Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima zbog nerazumevanje vašeg pristupa poslu, ali uspećete to da rešite.

Ljubav: Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora ili oko zajedničkog vremena.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Iako je logično da vas danas baš iznerviraju vesti o promenama poslovnih planova, nemojte se previše brinuti. Imate realne šanse da se adekvatno prilagodite.

Ljubav: Potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo proverite da li su vaše primedbe na mestu.  Možete ga uvrediti, pa svakako očekujte burnu reakciju.

Zdravlje: Stres, napetost.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram