Dnevni horoskop za 11. 6: Ribe da razmisle o promeni posla

dnevni horoskop
Foto: Jim Varney / Sciencephoto / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 11. jun 2021. godine.

Ovan

Posao: Iako vas i danas može očekivati par poslovnih mina u komunikaciji, uz dobru organizaciju i malo veći napor trebalo bi da zacrtane zadatke odradite po planu.

Ljubav: Ne bi bilo loše da se pozabavite nekim planom za zajedničko putovanje i tako smanjite tenzije iz prošlog perioda i opustite se.

Zdravlje: Prijao bi vam neki vid psihofizičke relaksacije.

Bik

Posao: Vrlo uspešan završetak radne nedelje je pred većinom Bikova, što znači da već mogu da planiraju aktivnosti za vikend.

Ljubav: Dobar plan za neki izlazak ili druženje sa prijateljima možete uspešno sprovesti u delo sa vašom dragom osobom. Uživajte u društvu dragih osoba.

Zdravlje: Budite umereni u svemu i razloga za brigu ne bi trebalo da bude.

Blizanci

Posao: Još jedan turbulentan radni dan imaće većina Blizanaca. Vrlo dobri rezultati u sferi organizacije mogli bi biti umanjeni mogućim nesporazumima u komunikaciji, stoga ništa ne forsirajte.

Ljubav: Bitnije promene u sferi ljubavi danas nije realno očekivati. Potrudite se da ne bude apsolutno ravna linija i nekom sitnicom obradujte sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Solidan radni dan je pred osobama rođenim u znaku Raka. Bez većih problema i opušteno trebalo bi da savladate sve poslovne obaveze.

Ljubav: Današnji višak vremena i energije možete usmeriti ka voljenoj osobi. Dajte svoj maksimum.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje na moguće alergijske reakcije.

Pročitajte još:

Lav

Posao: Lavove bi mogli neke bitne dogovore i pregovore da okončaju na opšte zadovoljstvo i zatvore jedan poslovni ciklus uspešno. Ne kvarite utisak megalomanskim zahtevima.

Ljubav: Budite malo otvoreniji i postupite prema sopstvenoj intuiciji i osećaju kada su nova interesantna poznanstva u pitanju. Mogli biste očekivati uzbudljiv dan i na tom polju.

Zdravlje: Vratite u svoj život sportske aktivnosti ako ste zapostavili.

Devica

Posao: Najtipičniji predstavnici Devica mogu očekivati finu ponudu za nove poslovne projekte u vezi sa inostranstvom.

Ljubav: Nastavlja se period pozitivnih dešavanja na vašem ljubavnom polju. Nastavite u dobrom raspoloženju, ugađajte jedno drugom, izlazite, uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Jedan veoma uspešan dan je pred Vagama, što će svakako rezultirati osećajem zadovoljstva na kraju. Eventualno povedite računa o finansijskim transakcijama.

Ljubav: Izbegnite maksimalno uticaj okoline na vas i sve moguće probleme i dileme ćete rešiti sa malo više uloženog napora i strpljenja.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Dobar dan je da stavite tačku na vrlo dobru radnu nedelju za vama i posvetite se planovima za naredni period.

Ljubav: Solidni astrološki aspekti na vašem ljubavnom nebu daju dobru predispoziciju da prvenstveno radite na očuvanju postojećih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema, alergije.

Strelac

Posao: Bezmalo sve što se nalazi na vašem poslovnom planu za ovaj radni dan realno je da ostvarite bez mnogo problema.

Ljubav: Dobar deo današnje pozitivne energije bilo bi lepo da usmerite na polje ljubavnih odnosa. Draga osoba očekuje najmanje toliko od vas.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Proverite par puta informacije koje vam stižu od saradnika kako biste izbegli veće propuste i greške.

Ljubav: Budite raspoloženi. Dobar je dan za druženje i izlazak, pa priuštite sebi i voljenoj osobi neke lepe trenutke. Nemojte žaliti truda.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Vodolija

Posao: Dosta posla i obaveza čeka tipične Vodolije i tokom ovog petka. Uz nešto više napora, posebno na polju komunikacije, realno je da ostvarite bezmalo sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Budite pokretač nekog lepog dešavanja, prijateljskog okupljanja i uživajte u dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Mogu se pojaviti uticajni poslovni partneri i otvoriti vam neke nove poslovne horizonte. Razmislite dobro, posebno ukoliko niste zadovoljni aktuelnom poslovnom pozicijom.

Ljubav: Neka vrsta zatišja očekuje vas na ljubavnom planu. Nije povoljan trenutak da forsirate neke potez. Pokušajte da pronađete opušteniji pristup.

Zdravlje: Napetost će najbolje ublažiti šetnjom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram