Tri znaka Zodijaka na koje najmanje utiče retrogradni Merkur

žena; Mesec
Foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur trajaće do 22. juna, donoseći zbrke, nesporazume u komunikaciji i probleme. Ipak, postoji nekoliko horoskopskih znakova na koje najmanje utiče retrogradni Merkur i kojima je verovatno lakše da se nose sa ovom astrološkom pojavom.

Svi horoskopski znaci osetiće lošu energiju u svakodnevnom životu, ali nekoliko znakova imaju sreću da na njih najmanje utiče retrogradni Merkur, piše Bustle.

Ko su tri srećnika Zodijaka?

Rak

Možda ćete se osećati nekako drugačije, kao da ne čujete jasno svoju intuiciju. Usredsredite se samo na prioritete kada je svakodnevni posao u pitanju i dajte sebi malo dodatnog vremena za spavanje i samoću. Izgubite se u svojim sanjarenjima. Kada sezona Raka započne i retrogradni Merkur se završi, osećaćete se više u skladu sa svojim čulima.

Pročitajte još:

Škorpija

Obično ne volite da se petljate u tuđe poslove i to je dobra stvar tokom ovog perioda. Međutim, lako se možete naći upleteni u prošla obećanja ili neplaćene dugove. Bićete u potrazi za skrivenim planovima i tajnim osećanjima. Povoljan je trenutak da zaključite sve sporazume i održite reč pre nego što nezadovoljstvo poraste.

Ribe

Budite posebno oprezni da biste izbegli nesporazume sa cimerima ili članovima porodice, jer je retrogradni Merkur poznat po tome što na površinu iznosi stare ogorčenosti i prošle drame – posebno ako još uvek nisu u potpunosti rešene. Ova energija bi se takođe mogla manifestovati u obliku tehničkih problema u kući, poput popravki kojima je odjednom potrebna hitna pažnja ili zabuna oko komunalnih računa ili plaćanja stanarine. Budite u toku sa održavanjem kuće i pripazite na troškove.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram