Počinje retrogradni Merkur: Tri znaka će sasvim poremetiti

retrogradni merkur
Foto:shutterstock

Retrogradni Merkur u Blizancima počinje danas 29. maja i trajaće do 22. juna. Ovaj Merkurov hod unatrag otkriće mnoge tajne, obelodaniti skandale i uneti anksioznost među nas, a posebno će uticati na tri znaka Zodijaka. Budite nežni prema sebi i drugima. Dajte sebi dodatnog prostora za planove i putovanja jer, ako je verovati zvezdama, vreme spoticanja počinje.

Blizanci

Trenutno ste izuzetno opterećeni zbog posla, prijatelja, porodične drame i vaših intimnih veza. Sve vas je stiglo. Pre nego što dođete do potpunog sagorevanja, zatražite pomoć u svim stvarima kojima se trenutno bavite. To će vam omogućiti da se ne osećate kao da tonete u živom pesku.

Usporite. Toliko trčite da ćete pasti, pišu na sajtu Luftika.rs.

Pročitajte još:

Strelac

Iako se možda osećate spremno da budete u ozbiljnoj vezi sa nekim, shvatate da su veze teške i da zahtevaju mnogo rada. Takođe možda trenutno ne želite i ne možete da uložite napor u njih.

Možete usporiti stvari ako želite pre nego što krenete punom parom. Umorni ste. Ne zalećite se i ne činite nagle poteze, nije vreme za to.

Jarac

Jednostavno rečeno: iscrpljeni ste. Prekomerni rad i prekomerno davanje sebe drugima stvaraju smetnje u vašoj svakodnevnoj rutini jer ne dopuštate sebi da se odmorite i stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Obavežite se da ćete pomoći samo onima koji su vam uzvratili dobrom vibracijom na vaše činjenje dobrog. Stavite svakoga i sve ostalo za sada na čekanje. Dosta je bilo, odmor mora da počne.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram