Rečenice kojima ćeš sigurno naljutiti svakog Blizanca

Dva lica, dvoličnost,
Foto: Shutterstock

Nijedan horoskopski znak nije toliko kompleksan kao blizanci. Nepredvidivi, dinamični i znatiželjni blizanci majstori su komunikacije s kojima vam nikad neće biti dosadno, ali kada se s njima upustite u razgovor, pripazite da ne izgovarate ove rečenice koje će im sigurno zasmetati.

POGLEDAJTE JOŠ:

1. „Dvolična si.“

Blizanci su jedan od horoskopskih znakova uz koje se veže najviše mitova, a jedan je i onaj o njihovoj navodnoj dvoličnosti. Često se pogrešno percipiraju kao osobe koje će ti nešto reći u lice, a onda iza leđa uraditi drugačije. Međutim, u pitanju zapravo nije dvoličnost, nego obična promena u razmišljanju, piše zadovoljna.hr. 

Blizanci mogu doslovno u sekundi promijeniti svoje mišljenje ili ponašanje i stati iza te odluke, što je mnogim znakovima nezamislivo. Kada blizancima kažete da su dvolični, insinuirate da su vam namjerno zabili nož u leđa, a oni zapravo uopće nisu imali namjeru povrijediti vas.

2. „Uozbilji se.

Društveni, pričljivi, duhoviti, šarmantni, puni energije – blizanci vole da žive sto na sat i najviše se boje da će upasti u rutinu. Vrlo su razigrani po prirodi i zato se često smatraju neozbiljnima. Ima li nešto loše u tome da iz svake situacije žele izvući ono najpozitivnije? Naravno da ne.

Blizanci su tip ljudi koji će uvek pokušati da ublaže tešku atmosferu nekom šalom ili unesu zabavu u monotono druženje. To ne znači da ozbiljne stvari shvataju neozbiljno. Upravo suprotno, itekako su svesni ozbiljnosti pojedinih situacija, ali i u njima će i dalje prevladati pozitivan duh blizanaca.

3. „Previše tračariš.“

Blizanci će vam odmah reći da to nije tračarenje, nego razgovor. I u pravu su. Oni uvek imaju zanimljive priče i o sebi i o drugim ljudima. Kada s njima sednete na kafu, pripremite se na prepričavanje zabavnih anegdota i (li) dramatičnih situacija, jer blizancima jednostavno nikad nije dosta razgovora.

4. „Fokusiraj se na jednu stvar.“

Ovom rečenicom pogodićete blizancima bolnu točku. Iako oni veruju da su sjajni u multitaskingu i da mogu da rade na više strana odjednom, istina je da im sve poprilično brzo dosadi i zato skaču iz jednog interesa ili projekta u drugi. U početku im nešto može biti jako zanimljivo, ali ako odmah ne ispuni njihova očekivanja, lako i brzo gube zanimanje.

 

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram