Dnevni horoskop za 24. 5: Ovan dobija drugu šansu

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Sergii Kateryniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 24. maj 2021.

Ovan

Posao: Dosta naporan početak radne nedelje je pred Ovnovima, posebno što vas mogu sačekati neke obaveze koje ste možda i bili zaboravili u prethodnom periodu da odradite. 

Ljubav: Moguće obnavljanje nekog ljubavnog kontakta iz prošlosti, što ne bi bio loš izbor za vas, piše Astroputnik.

Zdravlje: Stres, napetost.

Bik

Posao: Odličan početak radne nedelje je pred većinom Bikova, da se maksimalno angažuju i pokažu sve svoje profesionalne kvalitete.

Ljubav: Odličan dan biste mogli da očekujete i na ljubavnom planu, pokažite naklonost dragoj osobi, iznenadite je nekom finom sitnicom i uživajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Blizanci

Posao: U ovoj nedelji ne bi trebalo da  potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate, ili ako morate neka budu samo sa proverenim poslovnim saradnicima.

Ljubav: Teško da će vam ostati vremena za ljubavnu sferu, što bi moglo izazvati nezadovoljstvo druge strane. Pokušajte da se nekako iskobeljate iz cele situacije.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Nedelja koja sledi nosi  dosta  probleme i ograničenja, i u finansijskom segmentu, i u pogledu probijanja nekih rokova za završetke poslova, pa bi Rakovi trebalo maksimalno da pokažu fleksibilnost.

Ljubav: Poradite malo više na komunikaciji sa dragom osobom, stavite joj do znanja koliko vam znači i pokušajte da budete strpljivi pre svega.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Lav

Posao: Vrlo dobar i veoma aktivan radni start je pred Lavovima. Pojačajte svoj angažman na maksimum i potrudite se da motivišete bliske saradnike da ulože više truda.

Ljubav:  Pokažite malo više kreativnosti kada je ljubavna sfera u pitanju, razbijte kolotečinu u koju ste možda upali.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Nije povoljan dan za neke nove ideje i pokretanje novih poslova, pozabavite se pre svega završavanjem tekućih obaveza.

Ljubav: Nemojte da ulazite u neke neobične ili avanturističke akcije, koje  bi mogle da iskomplikuju postojeći partnerski odnos. Nije vredno rizika.

Zdravlje: Stres, nervoza.

Vaga

Posao: Nedelja koja donosi početak jednog pozitivnog i ekspanzivnog perioda na poslovnom planu kod većine Vaga je počela. Hrabro krenite ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, priuštite sebi izlazak jer biste mogli sresti osobu koja vam savršeno odgovara.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Pojačan obim poslovnih aktivnosti očekuje Škorpije na samom početku ove nedelje i  biće vam potrebna što bolja organizacija kako biste sve postigli na vreme da završite.

Ljubav: Privlačni ste i šarmantni, a vaše umeće zavođenja  moglo bi biti na proveri danas. Uživajte u izazovu.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao:  Privodite kraju jedan period u poslovnom životu i spremajte se za novu fazu. Neke stvari vam mogu biti i nametnute, nije sve spontano.

Ljubav: Trebalo bi da korigujete malo očekivanja na ljubavnom planu, ne tražite dlaku u jajetu, ništa nije idealno.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Nećete imati dovoljno strpljenja da odgovarate na različita pitanja, ili da ispunjavate brojne zahteve koje će pojavljivati u velikom broju još koliko ovog ponedeljka. Krenite jednu po jednu stvar da završavate u granicama sopstvenih mogućnosti. 

Ljubav: Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Budite umereniji u svojim očekivanjima.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vodolija

Posao: Već od samog početka ove nedelje Vodolije bi mogle da se suoče sa brojnim izazovima na polju organizacije i komunikacije sa poslovnim saradnicima. Ne gubite živce, budite što je moguće strpljivi.

Ljubav: Nezadovoljstvo poslovnom sferom i nervozu ne bi trebalo prenositi na polje ljubavi, mogli biste i na tom planu da zakomplikujete stvari.

Zdravlje:  Stres, napetost.

Ribe

Posao:  Vrlo aktivan dan očekuje predstavnike Riba. Biće dosta  susreta ili razgovora sa različitim osobama bitnim za posao, a mogući su i neki novi poslovni dogovori.

Ljubav: Draga osoba bi mogla da očekuje od vas neke veoma važne odgovore, ali vi pokušajte da ih izbegnete. Nije povoljan trenutak za teške teme i bilo kakve diskusije.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.