Dnevni horoskop za 7.6: Strelac sreće osobu bitnu za posao

Foto: Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 7. jun 2021. godine

Ovan

Odličan početak radne nedelje je pred Ovnovima, gde vas na polju komunikacije može očekivati uspostavljanje nekih novih pozitivnih kontakata, pa se fokusirajte na posao i iskoristite maksimalno povoljne prilike. Nemojte da vas iznenadi pomeranje nekih od ranije dogovorenih zajedničkih aktivnosti, biće povoljnijih prilika da ih realizujete, piše Astroputnik.

Bik

Odličan dan je pred većinom tipičnih Bikova, gde biste mogli da zablistate na poslovnom planu, posebno na polju komunikacije sa nekim uticajnim osobama. Samo napred. Vrlo lep dan očekuje vas i na ljubavnom planu, vaš šarm i pozitivna energija neće ostati neprimećeni. Moguće je i novo poznanstvo.

Blizanci

Pred vama je nedelja u kojoj bi trebalo biti malo konkretniji u komunikaciji sa saradnicima. Određeni poslovi će morati da se rade sporije, ali to ne zavisi od vas samih već od gomile drugih faktora. Nemojte dozvoliti da zbog poslovnih obaveza zapostavite dragu osobu, mogli biste naići na izvesne znake nezadovoljstva.

Rak

Pred vama je nedelja krupnijih poslovnih zadataka i morate biti spremni da dobro zasučete rukave i oda starta krenete punim gasom ka cilju. Odličan dan je za sve vrste ljubavnih akcija. Ispoštujte sebe i dragu osobu i provodite što više moguće vremena zajedno.

Lav

Solidan dan je pred Lavovima da se pozabave prvenstveno tekućim aktivnostima, a krupnije planove ostave za neki povoljniji period. Budite oprezni kada su finansijske transakcije u pitanju. Lepa nedelja na emotivnom planu je pred vama. Menjajte sebe nabolje, bavite se svojom vezom, porodicom, prijateljima.

Devica

Odličan prvi radni dan je pred Devicama, tako da bez većih prepreka realizuju zacrtane obaveze. Povoljne su okolnosti i za sve vrste finansijskih transakcija. Lep dan je da negde izađete, ili pak organizujete neko manje okupljanje sa prijateljima. Uživajte.

Vaga

Vage očekuje dosta posla prvog radnog dana, ali ne bi trebalo da bude većih prepreka, obratite eventualno pažnju na konkurenciju. Promenljivo raspoloženje na vašem ljubavnom horizontu možete da očekujete ovog dana, izazvano pre svega nerazumevanjem drage osobe za neke vaše poteze ili ideje.

Škorpija

Početkom nedelje moguće su izvesne komplikacije na polju posla, što bi vam moglo stvoriti dodatnu nervozu. Nema vam druge nego da se hrabro uhvatite u koštac sa izazovima i vrednim radom prevaziđete sve probleme. Povoljne su astrološke okolnosti za sve vrste ljubavnih priča, posebno ukoliko ste naumili da neku pokrenete na duže staze. Uživajte.

Strelac

Početak nedelje Strelčevima donosi susret ili razgovor sa osobom bitnom za poslovno napredovanje. Potrudite se da napravite dobar poslovni dogovor. Oslušnite malo potrebe druge strane, ne bi bilo loše da pokažete malo više pažnje i razumevanja, prijaće vam oboma.

Jarac

Budite pozitivni, inspirativni i pokažite želju za akcijom pred saradnicima, danas biste mogli da očekujete jedan od boljih poslovnih dana. Mogli biste danas da sa dragom osobom realizujete neku vrlo neobičnu ideju, što inače nije tipično za vaš znak.

Vodolija

Mogli biste biti dovedeni u neprijatnu situaciju da neko pokuša da vam nametne određena pravila ponašanja. Budite pažljivi u komunikaciji i kontroli saradnika, i tako ćete izbeći veće probleme. Zadovoljni ste, i to treba da pokazujete na svakom koraku. Uživajte.

Ribe

Ova nedelja donosi Ribama dosta posla ali razloga za veću zabrinutost ne bi trebalo da bude. Čuvajte se nepreciznih dogovara ili loše projektovanih ciljeva što se rokova tiče. Bilo bi dobro da pokušate da izbegnete potencijalne nesporazume u komunikaciji zajedničkom težnjom ka kompromisu. Vi učinite ono što je do vas.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram