Zašto Beti Vajt celog života nije želela da ima decu

Poznati 05. jan 202211:38 > 11:39
Foto: Touchstone Pictures Col / Everett / Profimedia

Legendarna Beti Vajt živela je skoro vek i uživala u životu punom smeha i holivudskog glamura. Uprkos tome što ima više od 120 snimljenih filmova, postojala je jedna životna uloga u kojoj se nikada nije ostvarila. Zašto nikada nije postala majka?

Vajt je tokom svog života otvoreno govorila da ne želi da ima decu.

U intervjuu za CBS 2012. godine, glumica je objasnila zašto je odlučila da ne postane mama, a otkrila je i da li je zažalila zbog te odluke.

„Ne, nikada nisam zažalila zbog toga“, rekla je.

„Toliko sam kompulsivna u vezi sa stvarima, tako da znam – da sam ikada zatrudnela, naravno, to bi bio ceo moj fokus. Ali nisam izabrala da imam decu jer sam fokusirana na svoju karijeru. I jednostavno mislim, da nisam toliko kompulsiva kao što jesam, mogla bih da se bavim i jednim i drugim“, dodala je.

Vajt je odlučila da se fokusira na svoju filmsku karijeru. Takođe je imala tri muža: Dika Barkera, Lejn Alena i Alena Ludena.

Foto: EPA/PAUL BUCK

Kada se udala za Ludena 1963. godine, postala je maćeha njegovoj deci iz prethodnog braka. Vajt i Luden su bili u braku do njegove smrti 1981.

Sandra Bulok se prisetila da se Beti Vajt osećala „blagoslovenom“ što je maćeha.

„Beti mi je rekla: ‘Znaš šta? Nikada nisam imala biološku decu. Udala sam se za nekoga ko je imao troje dece. I tako sam blagoslovena što imam to troje pastorčadi'“, ispričala je Bulok.

***

Bonus video: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram