U Prvom srpskom top modelu je ispala pre finala, a danas je ne biste prepoznali

Foto: Printscreen Instagram/princesskatarinaa

Kao mala pravila je mini revije u dnevnoj sobi.

Katarina Kojadinović (31) imala je tu sreću da 2011. godine bude učesnica Prvog srpskog top modela i takmiči se sa još četrnaest devojaka. Tada je imala 19 godina i uspela je da se zadrži do jedanaeste epizode – skoro do samog kraja. Ipak, nije uspela da pobedi.

„Trenutno radim punom parom, imam dosta posla i putujem stalno, tako da sam retko kod kuće, ali volim svoj posao i uživam u njemu. Prvi srpski Top model bio je jedno veliko iskustvo i zabavna igra kroz koju sam upoznavala sebe i ovaj posao. Bila sam mlađa i uživala sam u popularnosti koju sam dobila, ali to mi nije pomoglo u karijeri budući da je emisija prikazana samo u Srbiji, u kojoj manekenstvo ne postoji“, rekla je Katarina pre nekoliko godina za domaće medije.

Još od malena Katarina je volela da se slika, obuvala je mamine štikle i oblačila njene haljine, šetala se po dnevnoj sobi zamišljajući kako je to njena mini revija. Njena mama je sve to fotografisala, a nju je poziranje ispred fotoaparata najviše privlačilo.

Katarina je jedna od retkih devojaka iz ove emisije koja je nastavila da se bavi manekenstvom, a pored karijere modela, u slobodno vreme voli da piše pesme i tekstove i da brine o životinjama.

„Trudim se da uvek sve posmatram sa pozitivne strane i učim na svojim greškama. Umesto da se kajem zbog njih, izvući ću sve najbolje iz toga. Ambiciozna sam i uvek ostvarim sve snove, jer se trudim oko njih i želim najbolje za sebe. Dosta pažnje posvećujem zaštiti životinja, jer one ne mogu same birati svoj put. Uvek kasnim, umem biti lenja, ponekad i histerična“, rekla je Katarina jednom prilikom za Ritam grada.

Katarina se i danas bavi manekenstvom, a na Instagramu rado deli fotografije iz svakodnevnog života, sa putovanja i posla.

***

BONUS VIDEO: Aleksandra Tomić: Tri meseca nakon trudnoće ponovo na pozorišnoj sceni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram