Zgodni tata Dua Lipe je senzacija, zovu ga „albanski Džordž Kluni“

Foto: Credit line: WALTER / Bestimage / Profimedia

Upoznajte šarmantnog tatu Dua Lipe.

Nakon što se Dua Lipa (27) vinula u zvezde, nije trebalo dugo vremena da njen otac Dukađin Lipa (53) postane i sam zapažen.

Pevačica Dua Lipa važi za jednu od najpopularnijih zvezda današnjice, koja često zna da privuče pažnju kako svojim hitovima, tako i odevnim kombinacijama i fizičkim izgledom. A nema sumnje da je lepe crte lica nasledila od oca Dukađina.

Pevačica je jedno vreme često objavljivala na društvenim mrežama fotografije sa njim, te je tako Dukađin polako postao i sam popularan. Inače, Dukađin je bio član popularnog rok benda, pa eto odakle mladoj pevačici dar za muziku.

Zgodnog tatu Dua Lipe danas na Instagramu prati više od 300 hiljada ljudi, a on neretko na svom profilu objavljuje fotorgafije svoje ćerke koja ređa uspeh za uspehom.

Mnogi ga nazivaju „albanskim Džordžom Klunijem“, zbog sličnosti sa ovim glumcem, a on je najponosniji što je od malih nogu svoju ćerku usmeravao muzički.

„Moj tata je uvek na mojoj strani. Iako sada u Londonu imam oko sebe veliki menadžment, uvek se nađe u blizini i uvek mi pomogne. I moja mama je takođe uključena u sve što radim. Zaista uživam u tome što je porodica oko mene, pogotovo kada puno putujem i kada su nastupi česti“, izjavila je Dua Lipa jednom prilikom.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram