Prvi dečko Emine Jahović zbog kog je pobegla od kuće je opasan frajer

emina jahović
Emina Jahović Foto: Zoran Lončarević

Bila je maloletna kad se udala za njega.

Kad neko pomene ljubavni život Emine Jahović, velike muzičke zvezde, obično svi pomisle na Mustafu Sandala, s kojim je bila u braku. Malo ko se seti da je Emina zapravo i pre njega bila udata.

Ta priča počinje u Novom Pazaru, gde je Emina rođena 15. januara 1982. godine.

Eminin otac Nusret je bio kardiolog, a majka Senija pedijatar. Njena starija sestra Sibina se, poput roditelja, odlučila za medicinu i postala dečji psihijatar, a stariji brat Mirsad je poznati košarkaš.

I Emina je trenirala košarku, ali i išla na časove gitare, bila je član hora i bavila se glumom, vajarstvom i folklorom. Maštala je o tome da postane arhitekta, ali ipak se odlučila za muziku.

U tim danima, još maloletna Emina, zaljubila se i – udala. Imala je 17 godina, a kako se pričalo, zbog svog dragog je pobegla od kuće.

U pitanju je njen sugrađanin Aladin Đulović koji, za razliku od nje, nije toliko poznat javnosti (na slici desno).

„Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar i po. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija“, rekla je jednom prilikom Emina.

Aladin je inače biznismen koji se bavi tekstilom, a o braku sa Eminom retko kad da je išta rekao. Ipak, o tome je, kako se pisalo, pričao njegov otac.

„Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju.“

Brak je ipak trajao samo nekoliko meseci.

Godinama kasnije Emina je upoznala pevača Mustafu Sandala, za kog se i udala.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram