Gde su i šta rade devojke iz „Prvog srpskog top modela“

Foto: Instagram/_nedic_, Instagram/boyanabanjac, Instagram/millsushi. Instagram/princesskatarinaa

Rijaliti program "Prvi srpski top model" emitovan je pre devet godina, a o devojkama koje su učestvovale u njemu i danas se priča na društvenim mrežama.

Kao i u svakom rijalitiju i u ovom su se prolivale suze, pljuštale su svađe i pravili klanovi. „Prvi srpski top model“ bio je verzija rijalitija Tajre Benks u kojoj su se mlade devojke takmičile za vrednu nagradu – naslovnicu popularnog magazina i ugovor sa modnom agencijom.

Umesto Tajre, kod nas je Ivana Stanković svake nedelje devojke stavljala u nesvakidašnje situacije, a neke od njih su poziranje pod vodom ili poziranje u kupaćem na Kopaoniku dok je napolju ledeno. Bila je to idealna prilika da se stekne uvid u surovu modnu industriju i da gledaoci vide kako izgleda borba s kilogramima, gladovanje, konkurencija među devojkama.

Pobednica je bila Neda Stojanović, koja je osim što je imala lice, visinu i držanje modela, u nekoliko navrata padala u nesvest i plakala je kad bi osetila da možda i neće da pobedi. Neda je posle pobede u rijalitiju počela da radi u inostranstvu a veoma je popularna u Kini, Indiji i Turskoj.

View this post on Instagram

#tb✨

A post shared by Neda Stojanovic (@_nedic_) on

Dejana Živković je bila miljenica voditeljke Ivane Stanković. Tada je bila drska i izblajhana i gledala je samo sebe. Sa ostalim devojkama nije ostala u dobrim odnosima na kraju takmičenja. Posle rijalitija se fizički dosta promenila, vodila je i TV emisiju, a u medijima uglavnom priča o iskustvima sa muškarcima.

Bojanu Banjac na početku rijalitija je primetilo malo ljudi, bila je nekoliko puta pred ispadanjem, a onda kao da se probudila i rešila da pobedi. Iako u tome nije uspela, i dalje se bavi modelingom.

Milica Đorđević je bila „najbolja ortakinja“ svima, a njen izgled je bio jako zanimljiv žiriju. Zbog visine nije mogla da uspe u svetu modelinga, a danas je pevačica koja voli da svira gitaru i putuje kad god je to moguće. Dosta vremena provodi u Indiji i izgleda skoro isto kao pre devet godina.

Katarina Kojadinović je te 2011. imala 19 godina i uspela je da se zadrži u rijalitiju do jedanaeste epizode, to jest skoro do kraja. Danas se i dalje bavi modelingom.

View this post on Instagram

Silent love❤️??

A post shared by Katarina Kojadinovic✨ (@princesskatarinaa) on

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram