Sin Sare Džesike je bio u Seks i gradu a nismo ga prepoznali

Sara Džesika Parker, Seks i grad, Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Novi hit serijal „And Just Like That“ retko koga je ostavio bez komentara i na društvenim mrežama svi bruje o nastavku priče kultnog Seks i grada. Na premijeri serije u Njujorku se Sara Džesika Parker pojavila u društvu muža Metju Broderika, kao i sa sinom Džejmsom, koji se retko pojavljuje u javnosti. A kako mediji bruje o njemu ovih dana, setili smo se da smo ga ipak negde videli, i to kao bebu...

Ovaj glumački par je svoju vezu ovekovečio brakom još 1997. godine, godinu dana pre nego što se emitovala prva epizoda svima omiljene serije ‘Seksa i grada’. U jeku svoje popularnosti, ovaj par je želeo proširenje porodice, te se 2002. godine rodio Džejms. Iako je Sara snimala sve vreme seriju, producenti su ipak uspeli da prikriju njenu trudnoću.

Nikada nije krila koliko je povezana sa likom Keri Bredšo, po kom je realno i ceo svet prepoznaje i koju je toliki niz godina glumila – a i sad glumi, te je izrazila želju da i njen sin bude deo cele te priče. Tako da je on već imao svoj debitantski nastup na malim ekranima, ali retko ko može da prepozna kad je to baš bilo.

Dakle, beba Džejms se pojavio u onoj epizodi kada je Keri slučajno srela svog bivšeg momka Ejdana Šova. Džejms je bio upravo ta beba koju je Ejdan nosio, i kada se okrenuo prema Keri – bebac se vidno obradovao svojoj majci, što se u videu može i potvrditi.

Sara Džesika Parker je 2009. godine rodila bliznakinje Marion i Tabitu, ali one se nisu pojavljivale na setovima do sad – da mi znamo.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram