Rozga kao mala čuvala ovce, a sestru dugo krije od javnosti

Poznati 30. nov 202108:27 > 08:43
Jelena Rozga
Jelena Rozga Foto:Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti.

„Jelena je uvek bila draga devojčica, vesela i nasmejana, ali nakon bakine smrti nismo je videli ovde već deset godina”, ispričale su nekadašnje Jelenine komšije iz sela Rozge.

Jelena Rozga inače je rodom iz zaseoka Rozge koji se nalazi u Blizni Gornjoj, sela koje je 50-ak kilometara udaljeno od Splita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Naime, pevačica je kao mala sa starijom sestrom Julijom često dolazila tamo, i tada bi sa bakom išle da čuvaju ovce. Da, dobro ste čuli, Jelena je kao mala čuvala ovce i da, dobro ste čuli, Jelena ima sestru za koju malo ko zna jer ona vodi prilično privatan život.

„Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvek bila tip koji ustaje u osam ujutru. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života”, izjavila je za jednu emisiju Jelena, te progovorila i o sestrinoj deci Lei i Noi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

„Lea je moja prijateljica s kojom se svaki dan čujem, puno pričamo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna i kad sam srećna i kad sam tužna i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena. Totalno imamo drugačiji ukus po pitanju muškaraca, ali to je ok…”, našalila se Rozga.

Jelena je u mladosti, kako je rekla u jednom intervjuu, bila luda za baletom, pa nije imala previše vremena za druženje s vršnjacima. Dok su se druga deca igrala ispred kuće, ona je navlačila baletne papučice i plesala ispred ogledala, prenosi Azra.ba.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram