Ronaldo priredio mami rođendansko iznenađenje, a snimak njene dirljive reakcije proširio se mrežama

Joaquim Ferreira / imago sportfotodienst / Profimedia

Nije mogla da zaustavi suze.

Majka jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda, Dolores Aveiro napunila je 69 godina, a on nije štedeo na njenom rođendanskom poklonu. Majci je poklonio automobil Porsche Cayenne, koji vredi otprilike 100.000 evra. Snimak njene reakcije proširio se društvenim mrežama.

Dolores je sa svojim sinom Kristijanom Ronaldom i najstarijim unukom išla ka svom poklonu – automobilu na kojem je bila velika crvena mašna.

Ona nije mogla da veruje, te se rasplakala, još jednom zagrlila unuka i ušla u svoj novi automobil.

„Ako je srećna, to je zato što je se sin seća, a ne zbog vrednosti poklona. Poštuj oca svoga i majku svoju i produžiće ti se dani na zemlji“, napisala je na Instagramu Kristijanova sestra Katia koja je i objavila spomenuti video.

Osim toga, Ronaldo je majci za rođendan doveo i njenog omiljenog pevača Luana Santanu, kojem je poklonio Rolex. Fudbaler s majkom i ostatkom porodice dočekao i Novu 2024. godinu, a fotografijama se pohvalio na Instagramu.

„Porodica je sve“, napisao je na Instagramu Ronaldo.

Na prvoj fotografiji pozirao je u društvu svoje dugogodišnje partnerke Georgine Rodrigez, a na poslednjoj su mu se pridružile sestre Katia i Elma, brat Hugo i majka Dolores, piše Vecernji.hr.

Inače, Ronaldo je izuzetno vezan za svoju majku.

Kada ga je u jednom intervjuu novinar piato: “Kristijano, zašto tvoja majka i dalje živi sa tobom? Zašto joj ne sagradiš kuću?” Kristijano je bez oklevanja odgovorio: „Moja majka me je odgojila žrtvujući svoj život zbog mene. Spavala je gladna kako bih ja imao da jedem uveče. Nismo imali para ni za šta. Radila je 7 dana u nedelji i noću kao čistačica da bi mi kupila prve kopačke kako bih mogao da igram fudbal.

Sav uspeh koji sam postigao posvećen je njoj.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram