Objavljena fotografija Kristijana i Georgine koja najbolje otkriva u kakvom su odnosu trenutno

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mnogi misle da par prolazi kroz krizu.

Poslednjih nedelja glasine o kraju odnosa Kristijana Ronalda i Georgine Rodrigez preplavile su svetske medije. Čini se da je slavnom fudbaleru dosta svega pa je na Instagramu objavio njihovu fotografiju.

Na njoj se ljube tokom večere, a i više je nego očigledno da je time Ronaldo želeo stvoriti sliku savršenog odnosa.

„Živela ljubav“, kratko je poručio uz fotografiju.

Očekivano, njegova objava izazvala je brojne komentare. „Ovo je fotografija za sve one koji pričaju o prekidu“, poručili su fanovi koji su uvereni da je ovo „najlepša ljubavna priča ikad“.

Pre Kristijana na Instagramu se oglasila Georgina. Njena verzija je da u glasinama nema nimalo istine te se obratila svima koji šire tračeve. „Ljubomorni izmišljaju priče, tračare ih šire, a idioti veruju“, poručila je u kasnim večernjim satima.

Nedavno je i prijateljica slavnog para demantovala da su odnosi između Ronalda i Georgine napeti.

„Mogu potvrditi iz sto posto pouzdanih izvora da su oni, kao i uvek, veoma srećni. Tračeve izmišljaju ljudi koji ne podnose Georginu. Njih su dvoje jako zaljubljeni i svakodnevno jedno drugom iskazuju ljubav“, rekla je.

Strani mediji poslednjih dana su pisali o tome kako je Ronaldo odlučio da želi da ostavi Georginu jer ne može podneti njeno ponašanje. Kako se moglo pročitati, njegova partnerka ne brine previše o porodici, što njemu smeta jer je porodični čovek, već samo brine o sebi i svojim interesima.

U jednom trenutku pojavio i navodni dokument, prema kojem je Georgina označena kao ‘robinja’ fudbalera čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara. Njena imovina je procenjena na 10 miliona dolara. Arapski CNN objavio je pak da je dokument najverovatnije lažan.

***

Bonus video: Majami Bič uživanje na divnim plažama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram