Georginina sestra otkrila njeno pravo lice

Georgina
Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Georgina malo priča o svojoj porodici.

Deo svog privatnog života Georgina Rodrigez (28), verenica fudbalera Kristijana Ronalda (37) otkrila je u rijaliti seriji „Soy Georgina“ koja je dostupna na Netflixu, a sada se javila i njena sestra Patricia Rodrigez koja je otkrila da joj njena slavna sestra finansijski ne pomaže.

Kako je ispričala, već tri godine živi bez stalnog krova nad glavom, a pritom mora da gleda kako njena sestra živi raskošan život i to redovno pokazuje na društvenim mrežama dok ona ponekad nema šta da jede.

„Švorc sam, a sestra mi ne pomaže. Najviše me to boli zbog moje dece, a ne zbog mene. Uostalom, ja mogu da preživim samo s parčetom hleba, ali moja deca, koja su njeni nećaci i nećake, ne mogu. Nisam to očekivala od svoje sestre. Ponekad imamo šta da jedemo, ponekad nemamo. Imam dovoljno da platim stanarinu, ali ponekad nemam čak ni za to“, ispričala je Patricia u španskoj emisiji „Socialite“.

Objasnila je da je njen odnos s Georginom turbulentan, a još je gori od smrti njihovog oca 2019. godine. Dodala je i kako zbog svoje sestre još uvek „nema pepeo svog oca“.

„Georgina, treba mi tvoja pomoć, ti si moja sestra. Znam da nemaš nikakve obveze ni odgovornosti, ali kako si podrška drugima i dobra si s drugima, bar budi takva i prema svojim nećacima i nećakama“, poručila je sestri.

Inače, Georgina nije pomenula Patriciju u rijaliti seriji gde govori samo o svojim prijateljima, deci i drugoj sestri Ivani. Georgina i Patricia imaju istog oca, ali nemaju istu majku. Nakon što joj joj je majka preminula kad je imala samo 11 godina, Patricia je otišla da živi s ocem, Georginom i Ivanom, ali kako kaže, uvek se osećala izdvojeno.

„Uvek sam se osećala odvojeno od njih. Odmah su me smestili u internat, a moje sestre su čuvale neke devojke. Jednom sam joj tražila potpisanu Ronaldovu majicu za svog sina. Rekla mi je da ne želi da ga gnjavi, da je na odmoru“, rekla je ranije Patricia, a prenosi Večernji.hr.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram