Georgina progovorila o smrti sina

Foto:printscreen7instagram.com/georginagio

"U trenu sam doživela najbolji i najgori trenutak u svom životu".

Georgina je nakon pet meseci od gubitka sina ponovo progovorila o njemu.

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo izgubili su sina tokom porođaja u aprilu. Georgina je nosila blizance, i dok je jedna beba preminula, devojčica Bela Esmeralda je preživela i rodila se zdrava.

„Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Veliki komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu da nastavim. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje dece i u njima videla jedini način kako mogu da preživim, a to je da budemo svi zajedno“, ispričala je Georgina u najavi nove sezone njenog rijaliti šoua „Soy Georgina“ koji će se prikazivati na Netflixu.

Porodična tragedija će biti u fokusu nove sezone njenog rijalitija.

Podsećamo, nakon gubitka deteta, Kristijano i Georgina su se obratili javnosti putem Instagrama, s dirljivom porukom.

„S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može da oseti. Samo rođenje naše devojčice daje nam snagu da preživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo lekarima i medicinskim sestrama za svu pruženu negu i podršku. Skrhani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dečače, ti si naš anđeo. Volećemo te zauvek“.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram