Gde je danas srpska Irina Šajk kojoj se udvarao Ronaldo i koja je bila naš prvi Viktorijin anđeo

Sa drugaricom koju obožavaju Srbi je trenutno u Portugalu.

Manekenka Kristina Perić prva je Srpkinja koja može da se pohvali da je potpisala ugovor sa čuvenim brendom „Victoria Secret„. Zahvaljujući tom uspehu i nizu drugih koji su usledili, ona je postala jedna od naših najuspešnijih modela.

Kristina je oduvek privlačila pažnju svojim zanosnim izgledom, a zbog sličnosti sa slavnom Ruskom manekenkom Irinom Šajk, dobila je nadimak „srpska Irina Šajk“. Ona je u svet modelinga uplovila sa 16 godina, a kako je u jednom intervjuu ranije govorila jedan od uzora bila joj je Adrijana Lima, koja je takođe Viktorijin Anđeo.

„U svemu tome, ja sam presudila. Oduvek sam želela da se bavim ovim poslom, pa je samim tim želja bila presudna. Uvek ima i toga da se pojavi jedna doza inata kada neko kaže da nešto ne mogu da postignem, zbog čega sam i bila možda upornija, učinila sve da bih dokazala da tuđe konstatcije i predviđanja nisu istinita. I u tome sam uspela”, rekla je Kristina svojevremeno za magazin “Wannabe”.

Kristina uspešno gradi karijeru u Americi gde živi godinama gde niže modne uspehe. Za nju su u inostranstvu spremni da plate i po nekoliko hiljada evra, kako bi bila njihovo zaštitno lice.

Kristina je bila u žiži javnosti i zbog toga što ju je jednom startovao i proslavljeni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo.

Ona je otkrila da joj je Ronaldo preko društvenih mreža poslao jedan selfi, ali da je ostalo na tome.

„Ronaldo mi je pisao na Instagramu, ali to se pročulo i došlo je u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfi, razmenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije dogodilo“, rekla je Kristina.

„Tačno je da sam upoznala Ronalda. Upoznao nas je šminker David, koji je nekad šminkao i Irinu. Čim me je video, rekao mi je: Moram da te upoznam sa Ronaldom. Ti i Irina mnogo ličite, sigurno ćeš mu se dopasti“, rekla je jednom Kristina i dodala da su varnice između nje i Ronalda odmah sevnule.

„Ronaldo nije opterećen slavom i novcem. Ponaša se kao običan dečko iz kraja. Na žalost, nismo imali prilike da previše vremena provedemo zajedno jer je on žurio, a ja sam imala poslovnih obaveza u Majamiju pa sam morala da otputujem“.

Njeno srce nije osvojio Ronaldo, ali jeste srpski menadžer Damir Đurđević.

Prelepa manekenka je stala na ludi kamen sa svojim dugogodišnjim izabranikom 2019. godine. Prethodno ju je zaprosio na putovanju u Italiji kada joj je na ruku stavio skupoceni prsten.

Damir i Kristina obožavaju da putuju, a mnogobrojne destinacije već su uspeli da obiđu.

„On je veoma zavoleo Los Anđeles, stekao je nove prijatelje, dok je i sa starima sve vreme u kontaktu. Svaka dva-tri meseca dolazimo u Srbiju, tako da nam prekookeanska udaljenost nikada nije bila, niti će nam biti problem. Brak je, uostalom, povremeno odricanje od sopstvenih želja, kompromis i prihvatanje partnera sa svim njegovim vrlinama i manama. Damir i ja smo se zabavljali dve godine pre nego što smo se venčali, čak smo neko vreme i živeli zajedno, ali smo ulaskom u brak shvatili da smo tek na pola puta do potpunog upoznavanja. Stalno učimo jedno od drugog i jedno o drugome, govorila je za medije 2020.

Kristina se inače privatno druži sa Milicom Pavlović, a najnovije fotografije iz Portugala koje je pevačica objavila na najbolji način pokazuju da je njihovo prijateljstvo čisto i iskreno i da obožavaju zajednička putovanja.

„Žena ne miruje, ako želite da putujete sa Milicom morate jedno šest, sedam meseci unapred da planirate“, rekla je svojevremeno o Milici.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram