Adriana Lima je ponovo „Viktorijin anđeo“ – ali su svi zbunjeni novim fotkama

Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Manekenka je ponovo zaštitno lice brenda.

Kultni brend Victoria’s Secret je objavio povratak bivšeg „anđela“ Adriane Lime, a manekenka je zaštitno lice nove kampanje za parfem Heavenly.

Nova parfemska voda sadrži note voća i belog cveća – frezije, lotosa i jasmina. Ostale note su mošus, kremasta sandalovina i burbonska vanila. Heavenly kolekcija takođe uključuje parfemsku vodu Heavenly Dream Angel, miris koji ima note nektara maline, kristala ambera i mošusa.

U kampanji koju je snimio fotograf Sølve Sundsbø, Lima je obučena u prozračnu žutu haljinu. Vidi se samo nagoveštaj njenog tela i lica, pa su obožavaoci manekenke ostali zbunjeni. Izgleda kao da je u kampanji ideja bila da Lima ostane sakrivena u gomili žutog tila.

Foto: Courtesy Victoria’s Secret/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Čast je što se globalna ikona vratila kao lice naše nove kampanje parfemske vode Heavenly“, rekla je Trejsi Deleu, potpredsednica kreativnog sektora za Victoria’s Secret.

„Adriana nije samo voljeni deo porodice Victoria’s Secret, već ona takođe obuhvata suštinu koja ovaj miris čini omiljenim. Kao i uvek, Adrianina zanosna energija na snimanju ove kampanje odvela je glamurozan i blistav osećaj ovog mirisa na sledeći nivo, i jedva čekamo da ga podelimo sa svima“, dodaje.

Foto: Courtesy Victoria’s Secret/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

​Nova kampanja parfema obeležava Limin zvanični povratak brendu, nakon što je najavila da se povlači iz Victoria’s Secreta 2020. godine.

„Tako sam uzbuđena što ponovo radim sa Victoria’s Secret, brend mi je uvek bio kao porodica“, rekla je Lima.

„Biti zaštitno lice ove kultne kampanje i mirisa je tako posebno jer divno dopunjuje ženski sjaj, što je simbol inspirativne misije Victoria’s Secret da slavi svaku ženu. Bilo je neverovatno ponovo biti na snimanju sa svima, a mi smo se odlično proveli oživljavajući ovu poruku kroz ovaj bezvremenski miris“, zaključila je manekenka.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram