Opasan frajer kog je Georgina volela pre Ronalda

georgina rodrigez
Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Srednjoškolska ljubav.

Georgina Rodrigez je sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom od 2016, a poslednjih meseci šuškalo se da je njihova veza u krizi.

U aprilu prošle godine oni su dobili ćerkicu kojoj su dali ime Bella Esmeralda, ali i doživeli težak udarac kad je devojčicin brat blizanac preminuo tokom porođaja. Kristijano i Georgina odranije imaju ćerku Alanu (4), a on je pomoću surogat majki dobio i sina Kristijana Juniora (11) i blizance Matea i Evu (4).

Kako je manekenka otkrila u svom šou programu ‘Ja sam Georgina’, fudbalera je upoznala u dizajnerskoj radnji Gucci u Madridu gde je radila. Nekoliko meseci kasnije ju je pozvao na večeru i hemija među njima je bila i te kako opipljiva.

Dok je dobro poznato da je Rodrigez pre Ronalda živela mnogo skromnije, znatno manje se zna o njenom ljubavnom životu. Ipak, strani mediji su svojevremeno otkrili koga je volela pre fudbalera.

View this post on Instagram

A post shared by Javi (@salvajetravel)

Reč je o 28-godišnjem avanturisti i fotografu nadimka ‘divlji Havi’ koji je bio njena velika srednjoškolska ljubav, a privukao je pažnju učešćem u španskom rijalitiju ‘The Island of Temptations’. Vezu su završili 2011. i nikada nisu javno govorili šta je presudilo njihovoj ljubavi, piše story.hr

View this post on Instagram

A post shared by Javi (@salvajetravel)

Ali strani mediji su pisali da su raskinuli jer je Georgina želela da se bavi manekenstvom, pa je otišla u Madrid.

Argentinska lepotica je pet godina nakon okončanja veze s Havijem upoznala Ronalda koji ju je na prvi dejt odveo u Diznilend. Njihove fotografije preplavile su svet u sekundi. Baš svi su hteli da znaju ko je zanosna crnka kraj fudbalera, koji je prethodno ljubio jednu od najlepših žena na svetu, rusku manekenku Irinu Šajk.

Inače, Georgina je rođena 1994. godine u Argentini, ali odrasla je na severnom delu Španije. Njen otac Horhe, koji je preminuo 2019. godine, bio je bivši fudbaler koji je odslužio deset godina zatvorske kazne zbog dilovanja droge, pa su se mala Georgina i starija sestra Ivana našle same s majkom u oskudici.

Kako bi se sklonila od bede, Georgina je pokušala da postane profesionalna plesačica baleta, ali nije uspela jer je njeno telo počelo da se naglo razvija. Zatim je poželela da studira modu, ali novac je bio prepreka njenom uspehu, a onda je 2011. godine usledila velika tragedija.

Njena majka poginula je u automobilskoj nesreći nakon koje se Georgina zaposlila kao konobarica u lokalnom restoranu, a zatim je otišla u Englesku kako bi bila čistačica, dadilja i završila fakultet.

U Španiju se vratila sa znanjem engleskog jezika, diplomom i iskustvom i preselila u Madrid, ali još uvek joj je trebao novac i tako se zaposlila u Gucci radnji.

‘Njezina lepota i telo su mi odmah zapali za oko’, rekao je jednom prilikom Kristijano, dok je ona priznala da je po prirodi jako stidljiva i da se tresla pred njim.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram