Rijana opet ima probleme s verenikom: Dokazi navodno procurili u javnost

rijana
Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ne smiruju se govorkanja oko Rijaninog verenika ASAP Rokija.

Nakon nedavnih vesti o navodnoj prevari The Sun je sad došao u posed poruka koje je muzičar navodno razmenjivao s drugom ženom na Instagramu.

Naime, američki reper A$AP Rocky često se pominje u medijima u poslednje vreme, ali na njegovu žalost ne u dobrom smislu i ne zbog karijere. Naime, dok njegova verenica i pevačica Rijana prolazi kroz zadnje dane trudnoće, na videlo stalno izlaze reperove prljave tajne i skandali, zbog kojih sve više šokira javnost.

Nedavno se nakon objave Luja Pisana na Tviteru brzinom munje proširila vest kako je Rijana uhvatila partnera u prevari sa saradnicom Aminom Muadi, ali navodi su se na kraju ispostavili kao netačni i Luj se javno izvnio što je napisao neproverene informacije zbog kojih je cela planeta gorela od pitanja.

Sledeći događaj koji je ponovo uzdrmao Rijanu i Rokija bilo je njegovo privođenje zbog navodne optužbe da je ranio nedužnog čoveka hicima iz vatrenog oružja. Alil i iz tih optužbi Roki se izvukao i izašao iz pritvora.

Najnovija informacija koja je procurila u javnost ponovo je vezana za repera, a kruže priče kako se na Instagramu tajno dopisivao s instruktorkom veslanja na dasci Džili O’Donel.

Kako piše britanski The Sun, ova 45-godišnjakinja na Instagramu često objavljuje fotografije u bikiniju, a Roki joj je čak tri puta poslao zavodljivu poruku, na koju Džili nije odgovorila.

Majka troje dece je nakon trećeg Rokijevog pokušaja odgovorila na poruku, nakon čega su nastavili dopisivanje, prenosi Dnevnik.hr.

“Videla sam da ima plavu oznaku pokraj imena, ali stvarno nisam imala pojma ko je on“, izjavila je.

“Kad sam pitala svoju decu ko je ovaj čovek, ćerka mi je rekla da je to Rijanin dečko, a onda sam pomislila da je to smešno!“

Dodala je i kako Roki na Instagramu ima milione pratilaca i da joj nije jasno kako je odabrao da pošalje poruku baš njoj.

Bizarno je i to što je Roki navodno ovoj ženi ponudio i let do Ukrajine, u kojoj je u tom trenutku boravio nekoliko meseci pre nego što je krenuo rat.

Međutim, Džili je odbila njegov poziv napisavši kako sebi nakon karantina ne može da priušti ni pošten Božić, a onda dodala i da bi on trebalo da dođe do nje u Englesku jer je u Ukrajini bilo hladno vreme.

Njihove poruke nastavile su da se nižu, a Džili je za The Sun izjavila kako nije bilo šanse da otputuje u Ukrajinu zbog njega.

“To bi bilo ludo, ali mnoge žene verovatno pristaju na takve stvari. On je bogat i ljudi će bez sumnje dotrčati kad pucne prstima.“

“Bila sam šokirana. Znala sam šta bi tražio od mene da sam otišla. Ali barem sam se pošteno nasmejala.“

Džili se nadovezala i na njegovu vezu s Rijanom.

“Bila sam šokirana kad sam videla da je s Rijanom, posebno zbog činjenice da je trudna. Ali ništa se nije dogodilo i sve je to bio prilično bezbrižan razgovor. Nadam se da će biti jako srećni zajedno“, rekla je.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram