Fatalna dizajnerka s kojom dečko navodno vara trudnu Rijanu

rijana
Foto: DUTCH, KHROME/SPLASH NEWS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reper A$AP Rocky je navodno prevario trudnu Rijanu tokom Nedelje mode u Parizu.

Vest je kao bomba odjeknula svetskim medijima i društvenim mrežama. Naime, ljubav između pevačice Rijane i repera i producenta Rakima Nakače Majersa, poznatijeg pod umetničkim imenom A$AP Rocky, na velikom je testu.

U poslednje vreme stizale su nam vesti kako Riri i njen dragi jedva čekaju svoje dete, da ljubav cveta otkako su oko godinu i po zajedno. A sad sve to može lako da se sruši jer je reper Rijanu navodno prevario u Parizu.

Mreže se zapalile

Luis Pizano, influenser i modni komentator koji na Instagramu ima 130.000 pratilaca, a više od 19.000 na Tviteru, zapalio je društvene mreže burnom porukom.

„Rijana i ASAP Rocky su se rastali. Rijana je raskinula sa njim nakon što ga je uhvatila da je vara sa dizajnerkom cipela Aminom Muadi“, navodi se na njegovom nalogu, a prenosi marca.com.

Za samo nekoliko minuta ova objava, u kojoj se takođe ističe da se navodna prevara dogodila tokom Pariske nedelje mode, podeljena je više od 10.000 puta.

Ipak, brojni fanovi pevačice sa Barbadosa ne mogu da poveruju u tu priču i sumnjaju da je njen partner mogao da učini tako nešto.

Nevera u Parizu?

Ne treba zaboraviti da je ovaj skandal izbio nakon što je pre nekoliko dana Rijana, uz provokativne fotografije, dala veliki intervju za magazin Vogue, gde govori o bebi i pita se da li je loša mama.

U međuvremenu se oglasila i žena koja je u centru ovog skandala.

Modna dizajnerka Amina Muadi, kreatorka cipela, objavila je nedavno na Instagramu da nema ništa sa Rijaninim dečkom.

„Uvek sam verovala da neosnovana laž koja se širi na društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili objašnjenje, posebno ona koja je tako podla“, počela je ona.

„U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač — izmišljen sa tako zlonamernom namerom — neće biti shvaćen ozbiljno. Međutim, sve što se desilo u poslednja 24 sata podsetilo me je da živimo u društvu koje tako brzo priča o nečemu bez obzira na činjenice, čak ni tokom najlepšeg perioda u životu jedne žene“, kazala je Amina aludirajući na Rijaninu trudnoću, a prenosi PageSix.

Muadi (36) objasnila je da je odlučila da progovori jer glasine ne samo da utiču na nju već i na ljude prema kojima ona gaji veliko poštovanje i naklonost.

Na sve to, Pisano koji je pokrenuo glasine istakao je da veza repera sa Aminom datira nekoliko godina unazad.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram