Procurili detalji romanse koja je odjeknula kao bomba: Kako je Irina Šajk smuvala bivšeg muža Žizel Bundšen

FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Jedna od najlepših manekenki i poznati kvoterbek ne kriju da su zaljubljeni.

Irina Šajk i Tom Brejdi su prema navodima medija u ozbiljnoj vezi.

Par je kliknuo još u maju, kada su prisustvovali raskošnom venčanju milijardera Džoa Nahmada na Sardiniji koje je navodno koštalo 13 miliona dolara. Pored mnogih drugih poznatih i bogatih zvanica, našli su se Serena Vilijams, dizajner Tomi Hilfiger, glumac Leonardo Dikaprio, ćerka predsednika Bajdena Ešli Bajden, ali i princ Vilijam i Kejt Midlton, kako navode britanski mediji.

Ceremonija je održana u podnožju Monte Moroa. Počela je popodne i trajala do kasno u noć, a sledećeg dana usledila je proslava u glamuroznom hotelu Cala di Volpe u priobalnom delu Kosta Smeralde – gde sobe koštaju neverovatnih 3.924 dolara po noći.

Bele peščane plaže i odsjaj tirkizne vode svakako su predstavljali savršenu pozadinu za rađanje ljubavi između Toma i Irine.

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uprkos navodima da je Irina bila potpuno sama na venčanju, a da je Tom bio nezainteresovan, izvor je za DailyMail rekao da su se sportista i kraljica modne piste zbližili tokom proslave i da su od tada u kontaktu. Isti izvor je potvrdio da se par trudi da uklopi svoje rasporede kako bi našli vreme jedno za drugo i da među njima ima jake hemije.

Nekoliko očevidaca je tvrdilo kako se Irina nabacivala Tomu na Sardiniji, i da ga nije ispuštala iz vida tokom venčanja – što su njeni predstavnici za medije kasnije demantovali.

A skorašnje slike potvrđuju da je privlačnost uzajamna

Legendarni kvoterbek NFL-a, 45, uhvaćen je kako nežno mazi lice 37-godišnje Ruskinje u autu dok su napuštali Tomovo imanje u subotu oko 9.30 ujutru.

GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oni su snimljeni prethodnog popodneva, kada je Tom pokupio Irinu ispred luksuznog hotela u kom je odsela, i odveo je pravo kući. Irina je napustila Tomovu vilu sledećeg jutra, u istoj odeći u kojoj je došla, a par je nešto kasnije u subotu snimljen kada se Brejdi vratio po Irinu u hotel, i ponovo je odvezao kod sebe.

Neki od izvora tvrde da je ovo možda treća sreća za poznatog kvoterbeka: „Tom je zaista ushićen što se ovo dešava, oseća da se potpuno razumeju, on smatra da je ona izuzetno zanimljiva, vredna i da ima pametan smisao za humor koji njemu odgovara, ona nije samo prolazna faza, iskreno želi da ovo uspe.“

Britanski mediji su skupili više sagovornika, a neki od njih su rekli:

„Uvek je sebi govorio posle razvoda da će biti samo sa nekim s kime se može da stvori budućnost, sa nekim koga bi na kraju mogao da predstavi svojoj deci.“

„On zaista ima veoma visoko mišljenje o njoj i o tome kuda bi ova veza mogla da ode. On nema nikakve brige sa njom, izgleda da se dobro slažu.“

Podsetimo, Brejdi je bio u braku 13 godina sa Žizel Bundšen, razveli su se prošle godine, imaju dvoje dece. Razlog prekida braka je navodno bio to što je par imao dogovor da Tom te godine prestane da se bavi sportom i da se posveti više njoj i deci, ali se on ipak odlučio za profesionalnu karijeru. Irina se takođe rastala od glumca Bredlija Kupera, sa kojim ima šestogodišnju devojčicu.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bonus video: Jelena Đoković zaglavljena u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest