Upravo se razvela, a već ima novog dečka – i to kakvog

Žizel Bundšen
Foto: CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paparaco ih snimio na zajedničkom odmoru.

Žizel Bundšen je nedvosmisleno jedna od najlepših žena sveta, a činjenica da je nedavno, nakon 13 godina braka sa američkim fudbalerom Tomom Brejdijem, ostala singl, uzburkala je mnoge duhove.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi
Žizel i Tom Brejdi dok su bili u ljubavi; Foto: MiamiPIXX/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Žizel Bundšen i Tom Brejdi
Uvek su izgledali kao da ljubav cveta; Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, čuvena manekenka nije dugo ostala u tom statusu.

Naime, nakon što se par i formalno razveo, Bundšen je sa decom otputovala na Kostariku, gde je uslikana sa muškarcem s kojim je sve vreme bila jako prisna i koji se odlično zabavljao i sa njenom decom. Logično je zašto su svetski mediji odmah posumnjali da je u pitanju nova veza, a mada prvo nije bilo poznato o kome se radi, njegov identitet ubrzo je otkriven.

U pitanju je Žoakim Valente, majstor borilačke veštine džiju-džicu, koji je zajedno sa braćom Pedrom i Guijem kao dečak trenirao borilačke veštine, da bi svi zajedno to usavršili na akademiji „Gracie“ u Rio de Ženeiru.

Pedro je 1995. otišao u Majamiji i osnovao svoju školu, a Žoakim mu se pridružio 2007. pa je u Americi diplomirao na Univerzitetu Bari, a potom i završio studije kriminologije. Danas predaje u „Valente Brothers“ na Floridi.

Žoakim je, međutim, demantovao da su on i Žizel više od prijatelja, izjavivši da se poznaju godinama i da je među njima samo lepo drugarstvo. A da li nam njihove zajedničke fotografije govore nešto drugo – procenite sami.

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram